Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. avgust 2011. godine

SHARE

22. rođendan danas slavi pevač Joe Jonas.

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme i delite besplatne savete. Poslednjih dana mašta je do te mere pojačana da može da ugrozi svakodnevne aktivnosti. Budite prektičniji kad je posao u pitanju i manje rasipni što se slobodnog vremena tiče. Vreme je novac.

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je jedan lep dan, onakav kakav samo možete poželeti. Prijatno društvo istomišljenika pomaže vam da se fantastično osećate. Vodite računa o tome da u masi raznih ljudi ne promakne neko ko vas nije dostojan. U tom slučaju, može vas šokirati neočekivana sitna pakost. Izbegavajte skandale.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ambiciozni ste i okrenuti poslu. Od trenutne situacije očekujete mnogo, zbog čega se maksimalno angažujete. Ukoliko ponuda bude upola od očekivane, biće dobro. Poželjno je sve stvari primati sa rezervom, jer postoji nešto što se zove viša sila. Na nju treba ozbiljno računati.

21.06 – 20.07. RAK

Razmišljate o nekom ko je daleko. Pismo ili telefonski poziv ukazuje na to da se radi o čistoj telepatiji. Iako planirate da negde otputujete, to je trenutno za većinu Rakova mislena imenica. Jedino možete da lutate po hiperprostoru. Mašta je ono što vas trenutno održava u životu.

21.07 – 21.08. LAV

Šansa da postanete žrtva intriga više je nego moguća. U poslednje vreme, oko vas se pletu razne priče, ali tešite se, jer se za dobrim konjem prašina diže. Razmislite o tome da gde ima dima ima i vatre. Svojim ponašanjem ne dozvolite da do toga dođe. Zdravstveni problemi su hronične prirode.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušajte da se ne objašnjavate sa partnerom, jer lako može doći do konfliktne situacije. Ono što je evidentno tiče se lošeg porodičnog života. Ipak, kakva god da je, porodica je utočište posle napornih poslovnih obaveza. Potrudite se da sve sporove rešavate bez učešća suda.

23.09 – 22.10. VAGA

Većina pripadnika ovog šarmantnog znaka ima poslovne ili zdravstvene probleme. Neke Vage imaju i jedne i druge. Sve im se skupilo. Za to su same krive, jer nisu reagovale u pravo vreme. Nikad nije kasno, pa ne moraju da ispaštaju. Savetuje se detaljna lekarska kontrola.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kreativnost je izražena, što utiče na posao kojim se bavite. Sreća u kocki je prolaznog karaktera. Ne dozvolite da ovaj porok uzme ozbiljnijeg maha. Slobodne Škorpije na javnom mestu mogu sresti osobu svog života. Još ako je Lav ili Vodolija… Zadovoljite se i Bikom.

23.11 – 20.12. STRELAC

Niste zadovoljni svojim okruženjem. Želite da odete daleko, na usamljeno egzotično ostrvo. Pošto stvarnost ne obećava mnogo, zadovoljite se onim što imate. Pod uslovom da kontrolišete uzavrele strasti i manje pričate, možete biti zadovoljni. U protivnom – nervoza.

21.12 – 19.01. JARAC

Budite u svemu umereni, posebno u konzumiranju cigareta ili nečega u čemu preterujete. Dan je povoljan za razne vidove komunikacije, susrete i organizovanja novih poslova. Članovima uže porodice neophodna je pomoć. Nalaze se u krizi. Krenite u susret njihovim željama.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Praktično ste orijentisani. Trudite se da iz trenutne situacije izvučete maksimalnu korist. Vaš sistem vrednosti se menja, što je normalno. Promene su nešto za čim težite. Uvek ste bili avangarda, posebno u ovim teškim vremenima. Imate podršku prirode. Držite dijetu!

19.02 – 20.03. RIBE

Postali ste do te mere sebični da to okolini ide na živce. Pokušavaju da vas, kad god je to moguće, eskiviraju. Zapitajte se da li su izgovori bližnjih iskreni ili predstavljaju samo jedan od načina da se od vas distanciraju. Morate činiti dobra dela da bi vam se dobrim vratilo. Povedite računa o onome što pričate.

OSTAVI KOMENTAR