Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. april 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 15. april 2013. godine

SHARE

null

Svoj 23. rođendan danas slavi britanska glumica Emma Watson.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Očekuje vas prijatno iznenađenje, pa će čitav dan biti pod utiskom toga. Odlučujete se za iznenadnu aktivnost, sve radite spontano i sa ljubavlju. Uživate. Pošto postoji rizik od užurbanih postupaka i rasejanosti, povedite malo više računa. Događaji će biti izuzetno prijatni, a uslovi života poboljšani.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Oporavljate se od uspešnog poduhvata. Prikupljate snagu za nova iznenađenja, koja su još ozbiljnija od prethodnih. Pošto ste svesni cilja, željni uspeha, navalite na posao. Uspeh neće izostati. Većina pripadnika ovog znaka završava sa uspehom davno započete projekte. Posvetite pažnju fizičkom izgledu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posao i učenje su za sada jedini segmenti života koje držite pod kontrolom. Za početak nije loše, jer ćete uskoro uspostaviti sklad i sa partnerom. Pošto to zavisi samo od vas, čim se oslobodite obaveza, okrenućete se lepšoj strani života. Ispravno ubirate poene tamo gde treba.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pod uslovom da ste se opametili i okrenuli sebi, dobro se osećate. U protivnom, mislite da vas drugi iskorišćavaju i zanemaruju. Problem rešava putovanje o kome već duže vreme maštate. Uz podršku Strelca, može se uspešno realizovati.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Svaki dan je stvoren za ljubav, posebno ovaj. Pošto ste duhovno napredovali, to shvatite na pravi način. Ljubav je vezana za sve što vas okružuje, a ne samo za polove. Najviše bi vam prijala nežnost sa partnerom, ali novim. Nažalost, morate se zadovoljiti onim što imate. Nije ni to loše.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako osećate ograničenja u toj saradnji, pametni ste i svesni da je ona neophodna. Mogući su zdravstveni problemi nekog od ukućana, zbog čega ste zabrinuti. Ne brinite, svi problemi su prolazni.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vage umetnici doživljavaju svojih pet minuta. Onim drugim Vagama nije lako, jer se moraju izboriti sa problemima. Ukoliko ih nemaju, izmisliće ih. Glavni uzrok njihovog neraspoloženja isključivo je nervne prirode. Nezadovoljstvo samim sobom i načinom života može vas odvesti direktno u bolest. Zato budite umetnik ili bar filozof!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neko pokušati da vas iznervira. Pošto je osetio da ga se ne plašite, povući će se. Zdravlje će se popraviti. Rešenje problema je na vama. Sagledajte situaciju sa distance: bićete objektivniji, ali i sigurni da ubuduće nećete donositi odluke u afektu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto je mašta bogata, bićete uspešni samo ako je konkretizujete baveći se kreativnim stvarima. U protivnom, moguća su razočaranja. Čuvajte se prevara i neiskrenih ljudi, koji pokušavaju da vas u nešto ubede, a da od toga samo oni profitiraju. U tom slučaju bićete na šteti. Ne budite naivni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Kad Jarac nešto utuvi u glavu, nema šanse da ga neko ubedi u suprotno. Tvrdoglavi ste i uporni u zamislima, mada one mogu biti loše. Pa kad je tako, samo vi radite, makar i pogrešno. Svako se iskustvo plaća. Sve šanse da uspete postoje, čak i da pridobijete partnera. On nešto krije, pa pomišljate da se radi o neverstvu. Na pogrešnom ste putu – sprema vam prijatno iznenađenje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moć vaše koncentracije je pojačana, pa je iskoristite na pravi način. Radite poslove za koje ste do juče mislili da su nemogući. Uspeh će doći, a samim tim i zadovoljstvo. Nema ničeg lepšeg od toga kad ste zadovoljni samim sobom. Partner je počeo da vas nervira. Ne obraćajte pažnju na njega.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogi pripadnici znaka su fatalno zaljubljeni ili pišu pesme. Ne idealizujte, po običaju, voljeno biće, jer se možete razočarati. Prihvatite ga kao osobu od krvi i mesa sa svim manama i vrlinama. Važno je da se oporavljate i da ste ušli u povoljniji period. Još samo da smirite hormone…

OSTAVI KOMENTAR