Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 13. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 13. avgust 2012. godine

SHARE

28. rođendan danas proslavlja britanski muzičar James Morrison.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. Ne dozvolite da vas obuzmu ovnovska tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Nema razloga za pesimizam.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Lep dan, nema šta! Pošto je pred vama obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti motivisani za rad, ali uspeh neće izostati. Ne dozvolite da izgubite samokontrolu samo zato što vam drugi upućuju primedbe. Okrenite se lepim stvarima, ljubavi recimo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ono što vam može biti teško jeste saznanje da nemate kome da se poverite. Primećujete da sve o čemu pričate ide dalje. Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog pražnjenja, ali je to trenutno nemoguće. Odlučujete se za još veću izolovanost i nepoverljivost. Morate se u tom smislu korigovati.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Iako pokušavate da sredite odnos sa partnerom, konstatujete da od toga imate slabe vajde. To vas izluđuje, kao i saznanje da nemate na koga da se oslonite. Veza je već duže vreme u krizi, te zahteva definitivno razjašnjenje. Ponekad je bolji mršav mir nego debela parnica.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Poželjno je posvetiti više pažnje zdravlju. Iscrpljenost praćena neredovnom ishranom može dovesti do aktiviranja zdravstvenog problema hronične prirode.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Nezadovoljni ste, mada na trenutke pokušavate da pobegnete od tog saznanja. Što je interesantno, to vam u prijatnom društvu polazi za rukom. Čim ostanete sami, preračunavate se i dolazite do saznanja da niste na pozitivnoj nuli, već u debelom minusu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Dan je povoljan za rad, ali ne i za ljubav. Zato se okrenite onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Ljubav može da pričeka bolja vremena. Budite objektivniji, pošto ideala nema.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto vas očekuje uspešan dan, ne dozvolite da ga upropaste sitnice. Uživajte u njemu i dišite punim plućima. Niste ni svesni toga koliko ste srećni, ali bićete jednog dana – kad sreća iščezne. Ljubav vas hoće, posao takođe, a i umetnost, naravno. U svom ste elementu!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ostvarujete uspešnu komunikaciju. Trudićete se da slobodno vreme provodite van kuće. Zasitili ste se je, ali niste i dobrih starih prijatelja. Oni vam svojim savetima pomažu da prevaziđete dužu krizu na nivou ličnosti. Ponekad dobronameran savet para vredi. Razmislite o ovome.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Teško onom ko vam stane na žulj. Do izražaja dolazi mračnija strana vašeg karaktera. Pošto živite u svetu laži i prevara, samo potiskujete zdravstveni problem, a ne rešavate ga. Sami ste sebi najgori neprijatelj. Za umetnike to nije loše, ali većina Vodolija nije u umetničkoj branši.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatate da je odnos sa izvesnom osobom krajnje neizvestan. Ukoliko se radi o emotivnoj vezi, u pitanju je čist promašaj. Uzrok ovakvog razmišljanja nalazi se u osećaju inferiornosti. Pošto ni sebe ne cenite dovoljno, normalno je da to ne čine ni drugi. Zato, pamet u glavu i budite realniji prema sebi.

OSTAVI KOMENTAR