Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak 12. septembar

Tvoje zvezde za ponedeljak 12. septembar

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN
Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca. Ne dozvolite sebi da vrednujete stvari isključivo na taj način. U svakom slučaju, sistem vrednosti je uzdrman, pa se savetuje da ga preispitate.

21.04 – 20.05. BIK
Puno vremena provodite van kuće. Trenutno ste okupirani porodičnim problemima i planovima vezanim za selidbu. Ukoliko radite sa nekretninama, imaćete uspeha i u toj oblasti. Ne dozvolite da vas neko od familije izbaci iz takta. Ukoliko se na fini način distancirate, izbeći ćete problem.

21.05 – 20.06. BLIZANCI
Ulazite u odličan period za komunikaciju i putovanja. Iako vam prija dokolica, narednih dana nećete sebi moći da je priuštite. Okolnosti vas teraju na akciju. Vodite računa o stvarima, kako ih ne biste izgubili. Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

21.06 – 20.07. RAK
Pokušavate da se dokažete u radu. Samo onim inertnim pripadnicima znaka koji ništa ne preduzimaju, već vode običan život, biće brži jezik od pameti. Racionalnost je izražena, što je dobro. Još ako se okrenete vlastitim potrebama i prestanete da brinete tuđu brigu…

21.07 – 21.08. LAV
Nedostaje vam samouverenost u onom što vam je bitno. Pokušavate da prikrijete sopstvene slabosti, bežeći u samoću. Možda ona na trenutak pomaže da se pozabavite nekim stvarima koje smiruju i koje odvraćaju pažnju. Problem će se javiti ako se izgubite u maštanjima i odlepršate previsoko.

22.08 – 22.09. DEVICA

Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme zdravstvenog tipa. Slaba tačka organizma je digestivni trakt. Ništa alarmantno, ali ste uplašeni. Uskoro ćete ovaj problem rešiti. Za sada vam društvo prija i dobro se osećate.

23.09 – 22.10. VAGA
Putovanje je u izgledu. Pošto se radi o jako primamljivom i lepom putu, dobro se osećate. Škorpije su nezadovoljne svojim znanjem, pa planiraju usavršavanje. Trenutno ste prevrtljivi. Pokušajte da uočite ovu slabost i da je kontrolišete. Menjajte se kako biste pojednostavili život.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Pošto je novac na prvom mestu, ukoliko budete bili dobro plaćeni, bavićete se čak i stvarima koje ne volite. Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period.

23.11 – 20.12. STRELAC
Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša po tom principu, zaboleće vas, ali nećete reagovati. Po ko zna koji put se povlačite. Pošto on ničemu ne vodi, odreagujte direktno na ono što vam se kod drugih ne sviđa.

21.12 – 19.01. JARAC

Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Iako okolina misli da niste sebični, vi to u stvari i te kako jeste, samo vešto prikrivate. Sa Blizancima i Strelcima mogući su sukobi mišljanja. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Razmišljate na kreativan način. Pošto nemate sreće ukoliko funkcionišete isključivo na materijalnom planu, okrećete se stvarima koje vam pomažu da se bolje osećate. Bavite se hobijem, družite sa prijateljima, šetate pored reke. I ljubav bi trebalo da cveta.

19.02 – 20.03. RIBE
Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme zdravstvenog tipa. Slaba tačka organizma je digestivni trakt. Ništa alarmantno, ali ste uplašeni. Uskoro ćete ovaj problem rešiti. Za sada vam društvo prija i dobro se osećate.

OSTAVI KOMENTAR