Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 12. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 12. avgust 2013. godine

SHARE

Cara Delevingne Poses For DKNY

21. rođendan dana slavi engleska manekenka i glumica, Cara Delevingne.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Prolazite kroz vama svojstvenu duševnu krizu. Osećate se neshvaćeno i usamljeno. Svesni ste da do svega dolazite sa mukom. Pošto je prag tolerancije popustio, lako se možete nervirati i ugroziti ionako osetljivo zdravlje. Razmišljanje o rastanku još više utiče na nezadovoljstvo. Proći će i ovaj talas i ponovo ćete biti kao novi.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iako imate velike prohteve, danas ćete morati da se zadovoljite minimumom. Svesni ste situacije, posebno kad je zdravlje u pitanju. Mnogo nade polažete u prijatelje, ali ni oni nisu savršeni, pa često greše. Ljubav trenutno stagnira. Srećni ste prema zaslugama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Tek pošto ste se lepo proveli, na dnevni red stupa ljubavni život. Razmirice sa partnerom počele su da vas zabrinjavaju, pa ćete potražiti nečiji savet. Pismo ili susret mogu učiniti ovaj dan lepšim nego što ste očekivali. Negde grešite, bar kad je ljubavni život u pitanju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Briljirate raznovrsnim interesovanjima. Pored obaveza sa strane koje obavljate sa urođenom perfekcijom, blistate i kad je domaćinstvo u pitanju. Nesigurnost se može javiti ukoliko drugi ne počnu da hvale vaša dela. Osećate potrebu da za uloženi trud dobijete i adekvatnu moralnu satisfaciju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Težak dan, nema šta! Kad to znate, biće vam lakše da ga prebrodite. Sve kombinacije u koje uđete biće problematične, ali ne i nesavladive. Težak i naporan rad ozbiljno su počeli da ugrožavaju vaš nervni sistem. Poslove odlažete, ali ćete stanje koje je neprijatno malo teže prevazići. Savetuje se šetnja.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Provod i druge pogodnosti – učiniće da se osećate fantastično. Mnoge Device doživljavaju novu strasnu ljubav. Šetnja i držanje za ručice prijaju, bez obzira na uzrast. Važno je da ste sa novom simpatijom na istim talasnim dužinama. Susret je više nego spontan.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Mnogo toga hoćete, mnogo započinjete, a ništa ne završavate. To vas izluđuje. Pošto danas treba da dobijete odgovor na pitanje koje vas duže vreme muči, imate tremu. Kakav god odgovor bio, bar ćete znati na čemu ste. Vage su po prirodi optimiste.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kad radite, nemate vremena da se udubljujete u probleme. Čim ste u praznom hodu, nastupa nezadovoljstvo. Akcenat je na emotivnom životu. Tu nastupaju nerviranja, jer na partnera ne možete da se oslonite. Mnogim Škorpijama ove godine sledi stalna veza, pod uslovom da to žele.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Možete lako postati žrtva prevare i raznih mahinacija. Setite se iskustva iz ne tako daleke prošlosti koje vas je skupo koštalo. Poželjno je sarađivati samo sa osobama koje su se dokazale kao prijatelji. Sa ostalima ćete biti na gubitku.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Klasična umetnost, svet mašte i filma, odličan su lek za nezadovoljstvo. Doduše, ne rešavaju problem, već ga ublažavaju i odlažu. Sami morate da se menjate, ako želite da vam bude bolje. Vi možete mnogo da trpite, ali kad vam pukne film…

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Događaji dana usmereni su na zdravlje. Nije vam lako, ali treba biti optimista. Uskoro ulazite u bolji period kad su ove stvari u pitanju. Što se ljubavi tiče, tu vladate situacijom. Simpatije i komplimenti pljušte sa svih strana. Moraćete da se odlučite za najunosniju varijantu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Šta vredi što se svega lišavate, kad su rashodi konstantno veći od prihoda. Osećate potrebu da potrošite za svoju dušu, ali to trenutno nije moguće.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR