Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 11. jun 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 11. jun 2012. godine

SHARE

24. rođendan danas proslavlja Claire Holt, poznata kao Rebekah u seriji “Vampirski dnevnici”.

21.03 – 20.04. OVAN

Na najbolji način koristite svoje genijalne osobine. Padaju vam na pamet lude ideje, fantazija je bogata, ali ipak odlično funkcionišete. Spremno dočekujete nastupajuće događaje rukovođeni ranijim iskustvom. Nekoga ste se uželeli, pa ćete prvom prilikom pokušati da uspostavite kontakt. Sa partnerom ste u fazi uspona, što vas, naravno, čini srećnim. Imate utisak da ćete prosto pući od pozitivnih emocija.

21.04 – 20.05. BIK

Dešavaju se zanimljive stvari – bar vam nije dosadno. Na momente ste nervozni, spremni da planete, da biste ubrzo bili potpuno smireni. Ko utiče na ovu promenu raspoloženje? Voljena osoba, naravno. Period pred vama je dobar za poslove koji uključuju imaginaciju, ali ne i za praktične stvari. Na materijalnom nivou su mogući zastoji. Partner vas stimuliše da maštate, mada treba povesti računa da u tome ne preterate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ljubav, ah ljubav! Želite da rešite probleme na tom planu na vama svojstven način – što brže, to bolje. Pošto je problem dugoročne prirode, neće ići baš glatko. Što se nove simpatije tiče, stvari obećavaju munjevitu brzinu. Stalni partner čeka, dok se vi baškarite u zagrljaju nove simpatije, makar u mislima. Uzalud pokušavate da od nekoga stvorite ono što nije.

21.06 – 20.07. RAK

Pošto situacija zahteva promene, a vi ih ne volite, nije vam lako. Morate iz trenutnih okolnosti izvući pouku i krenuti putem prosperiteta. Biće i ljubavi ukoliko se strpite. Rakovi su stare čekalice, pa će tek sredinom leta uživati u nečijem zagrljaju. Pošto je mašta intenzivna, pokušajte da je praktično primenite. Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je bolje nego isprazni razgovori od kojih nema koristi.

21.07 – 21.08. LAV

Romantično raspoloženi. Čeznete, nekoga tajno obožavate. Da li postoji način da ga sretnete? Za sada će se sve svesti na obična maštanja. Pošto je osoba koja vas na to nagoni opasna iluzija, izbijte je iz glave. Bavite se umetnošću. Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete sopstvenim projekcijama. Budite objektivniji.

22.08 – 22.09. DEVICA

Uživate. Okrenuti ste osobama koje vas vole i u čijem društvu se ludo provodite. Iskoristite maksimalno ove trenutke, pošto vam se oni ne dešavaju baš često. Nova ljubav je na pomolu, mada izvesne probleme vezane za staru ljubav još uvek niste rešili. To na vas ne liči. Moć opažanja je naglašena, mašta bujna i inspirativni ste.

23.09 – 22.10. VAGA

Iako postižete uspeh, vi ipak niste zadovoljni. Učite se strpljenju i pokušajte da nađete utehu u sitnicama. Samo tako ćete biti zadovoljni. Osećate se voljeno i srećno. Ljubav vidite u svemu što vas okružuje. Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka, jer će vas jedino oni razumeti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uspešan dan, praćen gomilom obaveza, ali i konkretnim rezultatima. Planirate nove društvene kontakte. Kriza je za vama, pa možete da uživate u sopstvenim ostvarenjima. Mirni ste kao bubica, za razliku od prethodnih dana, kada ste bili spremni da ujedate. Zamislite kako je onima sa kojima ste stalno.

23.11 – 20.12. STRELAC

Aktuelna tema ovih dana jeste rad na sebi i o tome treba razmišljati. Da li ste svesni sopstevnih mana? Koliko ste spremni da se menjate? Da li uopšte znate zbog čega imate zdravstvenih problema? Da li ste svesni ljudske ograničenosti u prostoru i vremenu? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan. Poželjno je krenuti sa promenama, najpre od samoga sebe. Nema sumnje da ćete u tome i uspeti.

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko niste svesni uspeha, problem je subjektivne prirode. Sve ukazuje na priznanja, radosti i sreću, ali vaša pesimistička narav nije u stanju da to prihvati. Lakše se snalazite u problemima. Nezadovoljstvo je stanje sa kojim ste se prosto saživeli, pa u tome leži jedan od razloga za trenutne blokade. Na emotivnom planu, mogući su preokreti, i to nabolje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period se nastavlja. Uživate u svim oblastima života. Pod uslovom da partner umereno pokazuje osećanja, veza će opstati. U protivnom, činićete sve da se distancirate. Ukoliko neko pokuša da vas omalovaži, teško njemu. Pokazaćete mu zube.

19.02 – 20.03. RIBE

Intuicija je izražena, pa se savetuje da je iskoristite. Uticaćete na druge, uvoditi promene u ono čime se bavite, ali neka vas ne iznenade naleti nervoze. Mnoge Ribe će imati pojačane ekstrasenzorske sposobnosti. One praktične neka se nadaju uzrujavanjima i nenadanim poslovima. Primenite ranija iskustva; čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove, i obrnuto.

OSTAVI KOMENTAR