Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 11. februar 2013.

Tvoje zvezde za ponedeljak, 11. februar 2013.

SHARE

Srećan rođendan želimo Tayloru Lautneru! Glumac će danas napuniti 21. godinu.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

I dalje ste napeti, pa psihičko zdravlje može biti u krizi. Za sve postoji lek, a u vašem slučaju to je hobi. Na svu sreću, imate bezbroj hobija. Pa, recimo, prepustite se onom koji vam prvi padne na pamet. Još ukoliko igra podrazumeva i fizičku aktivnost – problem će biti kao rukom odnesen.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Očekuje vas uspešan dan na svim poljima. Ako se budete izborili sa jednom od mana, tvrdoglavošću, sve će biti u redu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nervirate se više nego što bi trebalo. Pošto situacija zahteva ulaganje napora, a vi niste spremni da se žrtvujete, moraćete da se suočite i sa delimičnim uspehom. Ipak, bolje išta nego ništa. Budite prema sebi objektivni i shvatite da ste se upustili u problem kom još uvek niste dorasli. Stoga bi najbolje bilo da promenite sferu interesovanja, jer kvaliteta, svakako, imate na pretek.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Iz čista mira ste napeti i nervozni. Razlog se ne nalazi u drugima, već pre svega u vama samima. Volite da pravite probleme i tamo gde ih nema. Možda vam je naprosto dosadno. Pokušajte da ne opterećujete okolinu svojim hirovima, jer ni ona nije bez nerava, iako vam štošta toleriše. Strpljivo sačekajte svojih pet minuta.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Želja za dominacijom danas je naglašena. Okolina će pokušati da vas eskivira ukoliko preterate sa ekscentričnošću i agresivnošću. Svesni ste svojih kvaliteta, ali to ne znači da morate da ih namećete drugima. Mogući su problemi sa jednom Škorpijom, koja je tvrdoglavija i sujetnija čak i od vas. Stoga – pamet u glavu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Razloga zbog kojih se loše osećate ima bezbroj, mada su svi, kad bolje razmislite, zaista minorni. Polagali ste nadu u neke neizvodljive stvari, pa nije ni čudo što se nisu ostvarile. Dakle, postavili ste pred sebe gotovo nesavladive ciljeve, pa se nervirate zbog toga što se nisu ostvarili. Smanjite apetite. Devica ste, što znači da ste sposobni za sve.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Iako se materijalna situacija popravlja, morate biti racionalniji sa trošenjem, jer novac brže trošite nego što to situacija dozvoljava. Niste uvek u pravu, posebno u vezi sa procenom jednog prijatelja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U svom ste elementu, što znači da vredno radite i ljubomorno čuvate tajnu uspeha samo za sebe. Partner i ostali ukućani doživljavaju vas kao dominantnu osobu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Morate skupiti hrabrost kako biste se suočili sa životnim izazovima. U pitanju je rizik, ali samo tako možete i dobiti. U protivnom se morate osloniti na druge, što ne volite. Uz to, oni su manje pouzdani od vas. Jedan poklon ćete nepromišljeno prihvatiti, zbog čega ćete se možda i pokajati.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Rezultate možete ostvariti samo korenitim promenama. Izbacite iz sebe nezadovoljstvo, makar i svađom. Morate svima staviti do znanja da držite pre svega do sebe i svog ponosa.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Situacija zahteva prilagođavanje proseku, što najviše mrzite. Oduvek ste nastojali da se izvučete iz prosečnosti i banalnosti. U sredini u kojoj radite važite za inovatora, pa od nje očekujete da prihvati neke vaše ideje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pred vama je realizacija mnogih stvari. Ukoliko niste sasvim zadovoljni postignutim, znači da vam nedostaje odlučnost.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR