Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 10. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 10. decembar 2012. godine

SHARE

null

Na današnji dan svoj 40. rođendan proslavlja Brian Molko, lider rok grupe Placebo.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Poželjno je biti oprezan, zbog mogućnosti povreda. Nastojte i da ublažite napetost. Sami znate recept za to kada ste u stanju sličnom današnjem, pa ga primenite u cilju boljeg funkcionisanja. Prihvatite ne samo savete partnera već i ono što vam govori srce. Razmenjujte ljubav maksimalno.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Sve se odvija u znaku emotivnog zadovoljstva. Maženi ste, paženi i srećni. Ne donosite nepromišljene odluke, jer ćete biti na gubitku, i ne preterujte sa nalaženjem mana drugima. Ima toliko prečih stvari koje treba rešiti, pa neka ljubav sačeka koji dan. Neće pobeći.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Želite da dominirate drugima, pa povedite računa o tome. Ukoliko se prema osobama jačim i uspešnijim od vas nadmeno ponašate, možete ispasti smešni. Dobro procenjujete ljude, što inače nije vaša jača strana, pa postupajte shodno situaciji, trudeći se da uvek iznad svega budete korektni.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi nalaze utočište od problema u sopstvenom domu, koji je za njih oaza mira. Oni se na taj način zavlače u sopstevnu ljušturu. Postoji opasnost da izbegavanje suočavanja sa opasnostima dovede do još većih neugodnosti. Zbog čega otvoreno ne kažete šta mislite? Čega se to plašite?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Postižete javno priznanje. Iskoristite dobru moć opažanja, razboritost i pronicljivost na adekvatan način, jer vam nikad situacija nije bila jasnija. Dobićete sve što ste naumili, pod uslovom da ispravno postupate. Karma i darma su iznad svakodnevnih problema. Ne možete baš sve kontrolisati.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zračite i zahvaljujući magnetizmu postižete sve što ste naumili. Iako ste intelektualno i mentalno nadmoćni, pokušajte da to ne pokazujete u svakoj situaciji. Prijatelji i voljena osoba to već odavno znaju. Ne treba ih ubeđivati u ono što je očigledno. Ne potcenjujte situaciju, jer može biti fatalna.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ako budete brzi i mudri u pravo vreme i na pravom mestu, nadajte se uspehu. Ukoliko se okrenete rešavanju porodično-ljubavnih problema, postoji, međutim, šansa da nešto “zabrljate”. Stoga se okrenite stvarima na koje možete da utičete. Ono što nije u vašoj nadležnosti ostavite po strani bar dan-dva.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Budući da ste i fizički i psihički premoreni, aktivnosti svedite na minimum. Poželjno je ostati sam sa sobom, odmoriti se. Upravo je danas to neophodno. Stoga ne dozvolite bilo kome da nepozvan remeti vašu želju za opuštanjem. Priuštite sebi recimo kupanje u peni, dobru knjigu i muziku.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspevate da povežete sve konce i ostvarite zamisli, posebno ako se bavite poslovima vezanim za naučnu delatnost ili imate retorskih sposobnosti. Iako neke stvari ne radite isključivo zbog novca, on stiže, na opštu radost. Uspešna komunikacija!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Osećate da ste neshvaćeni od strane okoline, a to duboko preživljavate. Unutrašnji život je buran, ali ne ispoljavate slabosti, tako da može doći do problema. Ukoliko nastavite ovako, nerviranja ne ginu. Rešavajte ozbiljne zadatake i stvari koje zahtevaju duboku koncentraciju. Uspeh!

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Uznemiravajući događaji remete ustaljeni ritam funkcionisanja. Odlično ih podnosite, jer vam nije dosadno. Samo se Vodolije u sličnim situacijama dobro snalaze. Iskoristite povoljne okolnosti za aktivnu saradnju i sklapanje udruženja sa osobama sličnih interesovanja. Planete vas stimulišu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogi pripadnici znaka razmišljaju o praktičnim stvarima, dok se manji broj Riba okreće duhovnom radu. U svakom slučaju, pripadate jednom od ova dva tipa, pa se možete naći među ovim redovima. Ne reagujte emocijama, već nastojte da uključite u igru i ono što vam predstavlja slabu stranu – razum.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR