Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. oktobar 2012. godine

SHARE

27. rođendan danas proslavlja američka pevačica Porcelain Black.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Emotivno reagujete u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Shvatite situaciju i pokušajte da prebrodite krizu ozbiljnom akcijom. Nerviranje nikuda ne vodi, već samo šteti, kako fizičkom tako i psihičkom zdravlju. Možda otuda i glavobolja, ili vam je zadaje jedna Riba iz neposredne okoline.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto vam je potrebno mnogo više napora nego što ste zamislili kako biste prebrodili krizu, ne osećate se najbolje. Važno je da će problem biti rešen, a nesporazum sa suprotnim polom izglađen. Ukoliko budete po svaku cenu nastojali da isterate pravdu, učinićete veliku grešku. Setite se da tiha voda breg roni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Za pripadnike ovog detinjastog znaka danas se javljaju dodatni problemi. Oni se odnose na sve segmente života, ali nema sumnje da ćete ih uspešno prebroditi ako pojačate oprez i trenirate strpljenje. Samo opušteno i smireno.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pošto pomažete drugima, to činite, kao po običaju, krajnje nesebično. Jedino vas može zaboleti činjenica da vama, kada je to najneophodnije, nema ko da se nađe pri ruci. Ali, šta da se radi kad ste sami o sebi stvorili sliku nezamenljive osobe, pa se i drugi shodno tome ponašaju. Planirate putovanje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Naokolo sve sami problemi, ali se oni vas ipak ne dotiču. Odlično sarađujete sa okolinom, srećni ste i zadovoljni. Nije ni čudo kad ste po ko zna koji put zaljubljeni, ako ni u koga drugog, makar u samog sebe. Oporavljate se od bolesti koja vas je u mnogo čemu sputavala i planirate nove poduhvate.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je relativno naporan dan u svakom pogledu. Samo staložena osoba može iz njega maksimalno da profitira. Ne sumnjamo da ćete to biti upravo vi. Racionalni ste, strpljivi i sve što radite radite s perfekcijom. Srećno.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto imate osećaj da se okolina prema vama ponaša svirepo, želite da uzvratite istom merom. Morate razraditi taktiku, jer je današnji problem ozbiljniji nego što pretpostavljate. U odnosima sa suprotnim polom evidentna je želja za uspostavljanjem dominacije, ali, nažalost, time ništa nećete postići.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iskoristite enormne količine stvaralačke snage i ne dozvolite da se ulenjite. Imaćete uspeha u oblasti za koju ste usko specijalizovani, ali i u drugim segmentima života. Ostvarujete zanimljive kontakte i poznanstva. Glava vam je puna raznih utisaka. Neko nov na mala vrata dolazi do vašeg srca.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Idealistički ste nastrojeni i saosećajno raspoloženi. Nalazite se u stanju sreće, a da za nju nemate konkretne razloge. Savetuje se oprez, jer možete postati žrtva raznih mahinacija. Stoga otvorite oči kad rukujete novcem ili dajete obećanja.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko ne možete da se upustite u avanturu, ništa vam ne smeta da o njoj maštate. Izvesni pripadnici znaka većinu vremena provode u sanjarenjima dok prilike prolaze. Morate biti aktivniji, jasno sprovoditi ideje u delo, jer vozovi prolaze. Kad shvatite šta ste sve propustili, biće kasno.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Aktivni ste i energični, tako da ostvarujete sve što vam padne na pamet. Pošto ste shvatili da bolje funkcionišete u timu nego samostalno, upuštate se u razne kombinacije i iz njih izvlačite korist. Ukoliko neko pokuša da vas uznemiri, ne dozvolite mu da uživa u tome.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ako imate zdravstvenih problema, pokušajte da na njih reagujete staloženo i, ukoliko je to moguće, odložite posetu lekaru, zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze. Mnoge stvari koje vam se dešavaju pomalo su neprijatne, a vi, budući da ste idealistički raspoloženi, ne shvatate ozbiljnost situacije.

OSTAVI KOMENTAR