Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. jul 2013. godine

SHARE

The 66th Annual Cannes Film Festival - Magnum Five Kisses Press Conference

Svoj 36. rođendan danas slavi američka glumica Liv Tyler.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uspešno se nosite sa situacijom. Savladavate sve prepreke. Problema možete imati ukoliko preterate sa kritikovanjem i ukoliko ne svedete aktivnosti na razumnu meru. Još uvek nije pravo vreme za donošenje konačnih odluka. Umorni ste od čekanja, ali šta da se radi. Možda je to vaš životni zadatak?

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nedostaje vam izdržljivost i upornost da se borite sa izazovima. Eto jednog od razloga za tiho nezadovoljstvo. Još kad tome dodate partnerovo nastojanje da vas pravi ljubomornim… Tešite se, situacija je promenljiva. Razmišljajte o samoći koja bi trebalo da vam pomogne da uspostavite unutrašnju harmoniju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Zdravlje je tema dana. Nezadovoljstvo u vezi sa tim danas je neizbežno, mada bez jakih razloga. Savetuje se odmor uz one stvari koje popravljaju raspoloženje, makar to bilo i farbanje ograde. U sitnicama ćete naći unutrašnji mir, koji je već duže vreme izgubljen. Okrećete se novoj ljubavi. Stara vam je pomalo dosadila.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sva zbivanja vezana su za kuću. Važno je da se dobro osećate na svom terenu, posebno kad se uzme u obzir jedan značajan događaj koji bi trebalo da iz korena promeni vaš život. Napokon ćete, posle dužeg perioda, i vi doživeti veliku radost.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Iznenadni događaji unose pozitivne promene. Zaslužili ste i vi malo da predahnete od stresova i poslova. Dosadilo vam je da budete svima na usluzi, a da pri tom zanemarujete svoje istinske potrebe. Sada se situacija menja iz korena. Putovanje ili izmenjen pristup problemu unosi malo živosti u vašu svakodnevicu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pripremate se za put. Od narednih događaja mnogo očekujete. Savetuje se da nadanja svedete na razumnu meru kako se ne biste razočarali. Dosta vam je bilo neugodnosti u prethodnom periodu, pa se spremate za nove izazovne doživljaje. Ljubav vas i dalje greje oko srca.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zbog čega ste posustali? Gde se izgubio vaš optimizam? Setite se da ste bili i u goroj situaciji, pa ste ipak opstali. Pokušajte da smanjite izdatke i da materijalne vrednosti zamenite duhovnim. Bićete srećniji i zdraviji. U suprotnom vam ne gine potištenost. Partner je, razume se, u tom slučaju dežurni krivac.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ko je to uspeo da vas naljuti? Zbog čega ste namršteni i napeti? Vidljivih i opipljivih razloga za takvo stanje nemate, ali ste ipak takvi. Možda su krivci planete. Upotrebite svoje moći kako biste savladali violentnu situaciju i sačuvali ono što vam je najpotrebnije – zdrav razum.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Vredni ste i konstruktivni shodno situaciji. Niko i ništa vas ne može izbaciti iz koloseka. Odlično funkcionišete zahvaljujući pre svega svom urođenom talentu da sve ljude i okolnosti stavite na pravo mesto. Još kad biste uspeli da budete tako odlučni na emotivnom planu, gde bi vam bio kraj?

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Odličan dan za umetnost, a loš za praktične stvari. Situacija je jednostavna. Bavite se onim što vam ide od ruke i bićete zadovoljni. Ukoliko se fokusirate na novac, imaćete problema jer situacija nije ružičasta. Mogući su zdravstveni problemi sa grlom. Izbegavajte hladne napitke i sladoled.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Druženje sa Lavovima prija. Zato se prisetite Lavova koje poznajete. Mogućnost fatalnog susreta sa ovim po vas fatalnim znakom postoji, ukoliko verujete u sudbinu. Izbegavajte fizičke poslove zbog mogućih problema sa srcem. Dobijate zasluženo priznanje, ali ne i novac, bar ne danas.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izvesna situacija zahteva izolaciju. Možda vam prija dobrovoljna osamljenost u stanu, a možda će vam ona biti nametnuta? Vatreni znaci vam prijaju jer unose dinamiku u vaš život. Ovnovi i Strelci su idealna kombinacija, dok Lavove treba izbegavati, jer vas oni mogu lako iznervirati, što utiče ne samo na lepotu već i na raspoloženje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR