Start Horoskop Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. april 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 1. april 2013. godine

SHARE

null

27. rođendan danas proslavlja Hillary Scott, pevačica kantri grupe Lady Antebelum.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Puni ste snage, pa se bavite fizičkim aktivnostima i sportom. Budite oprezni. Morate uložiti maksimum snage kako biste ostvarili današnje obaveze. Sa Jarcem vas očekuje svođenje računa. Ko je u pravu, teško je reći. On mora malo da popusti, a vi da se smirite. Optimista ste.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Imate osećaj kao da vam je kamen pao sa srca, jer više ne zavisite od ljubavnih impulsa, pa možete normalno da dišete. Prikupite snagu za nov nalet emocija koji će biti daleko intenzivniji od prethodnog. Manje reagujte srcem, jer ono greši. Neki Bikovi će imati zdravstvenih problema hormonske prirode, koji utiču na smanjen prag tolerancije. Osoba u znaku Vodolije samo će pokušati da vas isprovocira. Pošto ste na njene postupke navikli, uspećete da je spustite na zemlju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto se nalazite u stanju preosetljivosti i povećane intuicije, iskoristite to na pravi način. Ne paničite, već pokušajte da iz situacije izvučete maksimum koristi za sebe. Pazite šta Morate biti opušteniji jer je nervni sistem nna udaru.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sa partnerom ste u harmoniji, sa roditeljima i prijateljima takođe. Emotivnost je izražena. Naglašena je privrženost domu i porodici. Potreba da se o nekome brinete takođe je izražena. Prema partneru se odnosite roditeljski, što ga pomalo nervira. Stomačni problemi su posledica neadekvatne ishrane, a za bolove u grudima obratite se lekaru. Ništa strašno.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zračite ljubavlju, srećom i harmonijom. Osećate se voljeno, a za to treba zahvaliti partneru, koji vas obasipa nežnošću. Razlog za dobro raspoloženje nije samo ljubav već i započinjanje nečeg čega ste se ranije pribojavali. Glavobolja je posledica naprezanja. Prokontrolišite vid. U društvu se osećate nelagodno i nesigurno, tako da ćete pokušati da ga izbegnete i povučete se u zagrljaj voljene osobe. Opustite se i uživajte u trenucima ljubavi i sreće.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Odakle tolika ljubav prema radu? Sve je u znaku posla i pravljenja planova vezanih za taj segment života. Verovatno je to oblast života koja je pod kontrolom. Kad se radi o nečem drugom, manje ste uspešni, a više nesigurni. Iako ste srećno prebrodili opasnost, morate i dalje biti oprezni. Vreme pred vama povoljno je za poslove koji podrazumevaju intuiciju i imaginaciju. Mislite da je Riba trajno rešenje. Blizanac vam više odgovara. Mogući su stomačni problemi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko žudite za neobičnim stvarima, dobićete ih. Uzbudljiv dan je pred vama. Situacija se iskristalisala. Znate na čemu ste. Rešavate problem sa partnerom, pa možete da predahnete. Uživajte u svakom trenutku, onako kako samo vi umete. Prikupite snagu za nov nalet događaja. Biće zabavno, ludo i nezaboravno. Flert sa Vodolijom lako može da preraste u ozbiljniju vezu. Na kratko potiskujete probleme.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Hvatate se u koštac sa velikim izazovima i poduhvatima. Uspešno ih rešavate, pa nema razloga za nerviranje. Zahvaljujući preduzimačkom duhu, nadajte se najboljem. Poželjno je biti racionalan po pitanju fizičkog iznurivanja, jer su moguće srčane smetnje. Imate višak energije koju nesebično trošite. Kad to budete shvatili, može biti kasno. Već ste bili u sličnoj situaciji. Savet: opustite se i volite!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu, što će vam se višestruko isplatiti. Iako ne polazite sa računicom, dobro se dobrim vraća. Intuicija je pojačana, uživanje u muzici izraženo. U dobrom ste raspoloženju jer ste u skladu sa samim sobom. Ekstrasenzorske sposobnosti su izražene. Malaksalost je znak da ste preterivali sa aktivnostima. Aktivan odmor je pravo rešenje. U društvu Blizanca zaboravljate na nervozu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Imali ste prilično burne trenutke ili ste ih tako doživljavali. Nerviranja su za vama. Sada ste u fazi kratkog predaha i regeneracije. Pokušajte da normalizujete odnose ne samo sa partnerom već i sa bližom okolinom. Razmislite o tome koliki je vaš udeo u nesporazumu? Na momente se osećate slabo, da bi se ovo stanje ubrzo pretvorilo u suštu suprotnost. Sve je u znaku velikih oscilacija raspoloženja i fizičke snage. Očekuje vas rasprava za koju morate imati unapred spremne adute. Ovan je u igri. S njim budite oprezni.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ljubav i prijatna uzbuđenja čine zanimljivim naredne trenutke. Jedna osoba vas stalno spopada. Niko ne sumnja u to da ćete prihvatiti njen izazov i krenuti u ljubavno osvajanje. Još ako se radi o Vagi ili Biku, prijatnih iznenađenja će biti na pretek. Čak i Rak može da dođe u obzir. Nemojte mnogo da birate. Smisao za umetnički doživljaj je pojačan, pa se potrudite da ga iskoristite. Mogući su problemi sa krvnim sudovima.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Bolje je da vi činite uslugu i pomažete drugima nego da bude obrnuto. Danas ste u takvoj situaciji. Neka vas ne iznenade pojačana intuicija i interesovanje za okultne teme. Ribe su izuzetni mediji i veliki mistici. Ima među njima i biznismena, ali daleko manje. Kad sve saberete, Ribe vole novac. Očekujte srećan obrt situacije. Profitiraćete na više strana, posebno na finansijskoj. Devica će pokušati da vas po ko zna koji put šarmira. Biće ludo i nezaboravno.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR