Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 9. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 9. novembar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan rođeni su pevač Nick Lachey (39) i njegova supruga Vanessa Minnillo (32).

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da vam odgovara timski rad, pokušajte da ga sprovedete u delo, jer ćete postići zavidne rezultate. Za divno čudo, dosta dobro se držite u toj situaciji, svesni da ćete od nje imati višestruku korist. Ljubazni ste i srdačni. Pošto su vam Device i Blizanci naklonjeni, posvetite im veću pažnju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Imali ste nekoliko sjajnih dana. Sami ste krivi ako ih niste iskoristili. Pošto ulazite u lošiji period, naoružajte se strpljenjem kako biste iz tog nepovoljnog perioda što bezbolnije izašli. Očekuju vas mukotrpan rad, nezadovoljstvo i masa problema, kako ličnih tako i onih vezanih za ukućane. O partneru da i ne govorimo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je loš za mentalne aktivnosti, jer ste sputani. Stoga intelektualne preokupacije treba svesti na minimum i baviti se sportom, ukoliko zdravstvena situacija to dozvoljava. Očigledno je da vam nedostaje svež vazduh i kretanje, pa otuda i nervoza; doduše, uzrok nervoze je i loša cirkulacija. Zbog nečega ste potišteni.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Osetljivi ste na uticaje sa strane, pomalo hipohondrični, analitični i dosadni. Samo u radu je spas i način da prebrodite nezadovoljstva subjektivne prirode. Ukoliko vam se ukaže prilika da se družite, družite se sa vedrim osobama. Smeh je najbolji lek.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi se ludo i nezaboravno provode. Kad se stvari odvijaju po planu, oni su u elementu; tako je i danas. Pošto komplimenti pljušte sa svih strana, nahranili ste ego. Eto još jednog razloga za optimizam. Otvaraju vam se vrata uspeha, i to na emotivnom planu. Da niste zaljubljeni?

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izvesna situacija čini vas pesimistom. Nastojite da od svega dignete ruke. Svesni ste da grešite, ali je to jače od vas. Poželjno je obaviti tekuće poslove, ali učiniti i nešto za svoju dušu. Naglašena je nesigurnost i hipohondrija. Druženje sa vedrim osobama je spas.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sve što je lepo kratko traje. Pošto ste nekoliko dana uživali i provodili se, krajnje je vreme da se skrasite i saberete utiske. Mogući su problemi koji utiču na raspoloženje i zdravlje. Izaći ćete sa njima na kraj, jer ste uporni kad nešto naumite. Iskoristite maksimalno sve potencijale.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izrazito harmonični planetarni aspekti stimulišu vas da se upustite u pustolovinu. Neki pripadnici znaka pronalaze dobrog partnera. Iskoristite pravi momenat da uradite nešto o čemu ste dugo maštali. Imaćete za taj potez zeleno svetlo, ali samo nekoliko dana.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Borba za uspostavljanje statusa biće krunisana uspehom. Niste svesni koliko imate sreće. U fazi ste napretka, ali je porodica ta koja trpi i na koju iskaljujete svu negativnu energiju. Morate manje gnjaviti ukućane i partnera dominantnim stavom i isterivanjem pravde. Niste najpametniji.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Mnogi pripadnici znaka kontaktiraju sa inostranstvom i razmišljaju o stručnom usavršavanju. Sve zavisi od uzrasta i pozicija. Pronađite uzrok nesanice, premora i nezadovoljstva. Možda grešite u pristupu akutnom problemu?

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Sjajno ste raspoloženi. Ništa vas ne može izbaciti iz ravnoteže, pošto imate podršku planeta. Pod uslovom da se družite sa Strelcima, očekujte veliki uspeh. Postoje događaji izazvani višim okolnostima; na njih slabo možete da utičete. Sve ostalo je pod kontrolom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Poželjno je biti oprezan i ne zaletati se u razna finansijska ulaganja zbog mogućnosti gubitka. Ako želite da do nečega dođete na brzinu i na nepošten način, uspećete, ali to će kratko trajati. Izvesni događaji značajni su za buduća zbivanja u većoj meri nego što mislite. Škorpija je uključena u igru.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR