Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 9. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 9. decembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 39. rođendan proslavlja Tre Cool, bubnjar benda Green Day.

21.03 – 20.04. OVAN

Očekuju vas velika uzbuđenja i nerviranja na planu života koji vam mnogo znači – a to je emotivni plan. Uzrok leži u nepromišljenim reakcijama na partnerove postupke. Umesto što ste se koncentrisali na njegove slabosti, okrenite se svojima; imate ih sijaset, ali vam je objektivnost slaba strana.

21.04 – 20.05. BIK

Donosite brzopletu odluku u vezi sa ljubavlju i odnosom sa partnerom. Povedite računa o tome da ne pređete u drugu krajnost, jer su u tom slučaju svađe neminovne. Ljubav može da sačeka vreme kada ćete daleko uspešnije funkcionisati. Strpite se.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Činjenice ukazuju na to da teško komunicirate sa okolinom i donosite subjektivne zaključke koji nemaju puno veze sa stvarnošću. Poslušajte astrološki savet i pokušajte da se korigujete. Krivac nije uvek neko drugi. Razmislite o svom stepenu odgovornosti. Menjajte se. Biće bolno, ali korisno.

21.06 – 20.07. RAK

Osetljivi ste na mnoštvo stvari, pa se okrećete temama koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Dom i porodica su na prvom mestu, mada, priznaćete, ni oni ne ispunjavaju vaša očekivanja. Umesto što izokola pokušavate da izbegnete svoj stepen odgovornosti u komunikaciji sa okolinom, budite direktni i konkretni.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi su okupirani sticanjem priznanja, pa su sve njihove današnje aktivnosti usmerene ka tome. Pronicljivi ste u zapažanjima, uverljivi u ubeđivanju sagovornika, jednom rečju, uspevate da ostvarite sve što ste naumili. Ne precenjujte sopstvene mogućnosti, jer vam se neskromnost može olupati o glavu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Svemu nalazite manu. Zvezde su se namestile tako da vam okolina povremeno ne pričinjava zadovoljstvo, već vas samo dodatno opterećuje. Pošto na to ne možete da utičete, morate se pomiriti sa situacijom i nastojati da je prevaziđete. Vama bar nije teško da se strpite i okrenete introspekciji.

23.09 – 22.10. VAGA

Da li ste pokušali da izbrojite do deset pre nego što ste počeli da sikćete na trenutno najvećeg neprijatelja – partnera? Ukoliko niste, probajte ovaj recept, isplatiće se. Ne kaže se uzalud da je ćutanje zlato. Mnoge pripadnike znaka očekuju zdravstveni problemi koji iziskuju adekvatnu intervenciju. Ništa strašno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Planirate značajne stvari koje iz korena menjaju vaša životna usmerenja. Hrabrosti i odlučnosti imate na pretek. Pošto ste okupirani poslovima, nemate vremena da kukate nad sopstvenom sudbinom. Ipak, ukoliko se nađete u društvu dobrih slušalaca, gnjavićete ih subjektivnim osećanjem velikog mučenika.

23.11 – 20.12. STRELAC

Strelci uspostavljaju položaj u društvu i uspevaju da se nametnu okolini. Sa Škorpijama odlično funkcionišu, jer su u podjednakoj meri okrenuti radu i rešavanju teških poslovnih problema. U pauzi se mogu svađati, pa neka se od toga uzdrže. Okrenite se isključivo poslu, jer ste na tom planu izuzetno uspešni.

21.12 – 19.01. JARAC

Slabost organizma, sklonost ka prehladama i pesimističkim stavovima ukazuju na idealno rešenje: ono se sastoji u pasivnosti, odmoru i adekvatnoj ishrani obogaćenoj vitaminima. Od rešavanja krupnih problema danas – ništa. Pa kad je tako, okrenite se sitnicama i u njima uživajte, kad već možete.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Odlično sarađujete sa Ovnom. Vazduh i vatra se međusobno raspiruju. Sa ostalim znacima može biti problema, jer ste u situaciji kada se svi svojski trude da vam pokvare raspoloženje. Ne dozvolite im da u tome i uspeju tako što ćete se na momenat povući i svesti komunikaciju na minimum.

19.02 – 20.03. RIBE

Mars vam daje energiju i želju da se borite do iznemoglosti, a Sunce čini da u tome uspevate. Ono je zaslužno i za sujetu, mada ćete se nekako izboriti sa njom. Prijaju vam Lavovi, ali samo nakratko. Duži kontakti ukazuju na razlike koje vas izluđuju. Idealnu komunikaciju ostvarujete sa Devicama, Strelcima i Ribama.

OSTAVI KOMENTAR