Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 8. novembar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 8. novembar 2013. godine

SHARE

Assasins Creed IV Black Flag Launch Party hosted by Elijah Wood in LA

Svoj 28. rođendan danas slavi Jack Osbourne, zvezda rijalitija “The Osbournes” i sin rokera Ozzyja Osbournea.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nemojte se žaliti na partnera jer od njega imate koristi. U vezi je trenutno on taj koji više daje. Opasnost dana može se javiti u vidu inertnosti, nedisciplinovanosti i prenaglašene senzualnosti. Sve što je van normale nije dobro. Držite se zlatne sredine ako želite da budete zadovoljni.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Odličan dan, zar ne? Kad biste uspeli da ublažite želju za dominacijom, a u odnosu na partnera budete manje ljubomorni, a više tolerantni, biće sjajno. Škorpija je idealna narednih dana, pa se sa njom družite što više. Ne zapostavljajte ni Vodoliju. Idealna kombinacija je komuniciranje utroje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko okolina bude poštovala vaše navike, neće biti problema. U protivnom, svađe su neminovne. Činićete usluge drugima. Ukoliko ste nesebični, to ćete sa lakoćom i od srca sprovesti u delo. Međutim, oni pripadnici znaka koji su sebičnjaci i samotnjaci neka se zatvore u četiri zida i budu samozadovoljni.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Odličan period za ljubav. Partner vam je naklonjen, pa uživajte pod njegovim toplim uticajima. Ipak, ne dozvolite da vas obuzmu talasi lenjosti i inercije, jer možete propustiti šansu. Ako bude potrebno više napora za realizaciju posla, postarajte se ta to. Uspeh vas u tom slučaju neće mimoići.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ako vas okolina optuži da ste ljubomorni i posesivni, razmislite da li u toj konstataciji ima istine. Bićete u situaciji da se zabavljate, ali i da uživate u lepim stvarima. Odnosi sa partnerom i sa ukućanima trenutno se popravljaju. Pošto postoji opasnost od povreda, savetuje se maksimalan oprez.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o putovanju i stručnom usavršavanju. Pošto ste angažovani na više strana, može se dogoditi ono čega se užasavate, a to je površnost. Okrenite se jednoj obavezi. Dok je ne obavite, ne započinjite novu. U protivnom, raspoloženje će vam pokvariti nervoza i izneverene nade.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zadovoljni ste samim sobom, jer ste materijalno obezbeđeni. Većina pripadnika znaka postarala se da to neko drugi za njih učini; to se odnosi na žene Vage. Muške Vage moraće da zapnu kako bi ostvarile ono što im je neophodno za život. One neće imati vremena da uživaju, jer je posao u prvom planu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nastupa odličan period za Škorpije: uživaćete u fizičkoj lepoti i ljubavi. Pokušajte da ovih dana izgladite odnose sa voljenom osobom, jer će ona biti tolerantnija na vaše postupke. Iako ste oboje tvrdoglavi, pametniji popušta, a to ste vi!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto Strelcima koji su u dugoj vezi preti opasnost od raskida, neka budu manji od makovog zrna, ukoliko ne žele da se to dogodi. Morate se tolerantnije odnositi prema partneru, jer mu se smučila samovolja. Planira da od vas definitivno digne ruke. Razmišljajte glavom, ne srcem.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Spustite se na zemlju. Sklonost ka idealizovanju uzela je maha, tako da može da ugrozi vaše normalno funkcionisanje. Iako imate zaštitu planeta i masu pogodnosti materijalne prirode, ali ljudski faktor može da zataji. Stoga okruženje postavite na pravo mesto. Ne očaravajte se kako se ne biste razočarali.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko iskoristite potencijale, imaćete šansu da napredujete u društvenoj hijerarhiji. Ambiciozni ste i istrajni, pa je velika verovatnoća da će se to i dogoditi. Mnoge Vodolije rešavaju statusna pitanja. Neke  žene započinju novu vezu, a neke imaju problema sa zdravljem roditelja. Mogući su problemi sa vidom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Više maštate i planirate nego što činite. Ukoliko ste umetnička duša, iskoristite talas inspiracije u kreativne svrhe: stvorićete veliko delo. Moguće vesti iz inostranstva. Zdravlje odlično.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR