Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 8. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 8. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 29. rođendan proslavlja glumica Sophia Bush.

21.03 – 20.04. OVAN

Postigli ste ravnotežu na svim poljima: puni ste poleta, dobrog zdravlja i ljubavi kojom vas obasipaju drage osobe. Posao je najzad u drugom planu. Očekuje vas puno sreće i radosti, tako da ne treba da gubite vreme na sporedne stvari. Ipak, treba se čuvati svake vrste preterivanja, posebno u hrani i piću.

21.04 – 20.05. BIK

Samo ukoliko budete aktivni i shvatite šta hoćete, možete se nečemu nadati. Nude vam se odlične šanse za razvoj mentalnih i fizičkih sposobnosti. Koliko ćete uspeti da ih iskoristite – diskutabilno je. Savetuje se oprez pri samoobmanjivanju, ali i u mogućim prevarama sa strane.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto imate običaj da se preterano iscrpljujete, nervno i energetski, možete imati problema. Uspeh je tu, samo treba biti strpljiv i sačekati. Razmislite da li vredi nervirati se, jer ćete sa lakoćom, tek kad se smirite, odraditi sve poslove, pa čak i dobiti novac. Rizik će se isplatiti.

21.06 – 20.07. RAK

Od nečega s pravom puno očekujete. Bićete u situaciji da pomažete drugima, rečima ili delom. Pošto imate potrebu za nezavisnošću, smetaće vam osobe koje se petljaju ne samo u vaše poslove već i u vašu privatnost. Obilje ideja koristite na adekvatan način. Boemsko veče će ulepšati ionako prijatan dan.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi danas previše razmišljaju o ljubavi, možda više nego što imaju osnova za to. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Sreću ćete postići ako se okrenete različitim segmentima života – sportu, rekreaciji, partneru, deci. Moguć je i izvestan izlazak u javnost, što zavisi od toga čime se bavite. Uglavnom, Lavovi se dobro osećaju.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je izuzetno kreativan i uspešan dan u svakom pogledu. Posebno će vas obradovati materijalni dobitak, koji ste dugo očekivali. Pošto preterujete sa poslom i u njega ulažete puno snage, krajem dana je moguća napetost. Rešićete je se ukoliko se setite voljenog bića i prijatelja.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko želite da sad i odmah vidite rezultate svog zalaganja, bićete razočarani. Morate raditi na nekim osobinama koje se tiču strpljivosti, pa ćete uspeti. Važno je da sve funkcioniše. Ne prenagljujte sa izlivima nežnosti ili besa. Izbegavajte sukobe sa partnerom, jer ćete iz njih izaći kao poražena strana.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto ste po prirodi sumnjičavi, krijete ljubomoru i pravite ispade. Ništa novo. Možda na taj način osvežavate odnos sa suprotnim polom? Pošto je pojačana sklonost ka popularnosti, ljubavi i umetnosti – bacite im se u susret. Rezultati će biti zapanjujući.

23.11 – 20.12. STRELAC

Prija vam timski rad, ali i da budete glavni. Smeši vam se put. Oberučke ćete prihvatiti takvu ponudu, pošto putovanja prosto obožavate. Iako ne izgledate kao neko ko se da lako prevariti, možete postati nečija žrtva. Uspešniji ste u filozofiji i umetnosti nego u bavljenju biznisom.

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam samoća i rad u izolaciji. Emocije potiskujete, a od prolaznih problema sa partnerom bez razloga pravite dramu. Trenutno niste u stanju da o događajima trezveno razmišljate, pa ih ostavite za drugo vreme. Okrenite se hobiju i onom od čega imate direktne koristi, ali i druženju sa prijateljima. Biće prilike za napredovanje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Komunikativiji ste i društveniji nego inače. Na fleksibilan način rešavate međuljudske odnose, u pravom trenutku donosite ispravnu odluku. Slobodno vreme je povoljno za pisanje i planiranje putovanja. Pokušajte da se sa nekim posavetujete. Sa Rakom ili Strelcem – birajte. Obe osobe daće vam odličan savet.

19.02 – 20.03. RIBE

Ništa vam nije palo s neba. Ušli ste u fazu prosperiteta isključivo zahvaljujući sopstvenim zalaganjima. Iako se može dogoditi da neki poslovi kasne, ne očajavajte. Sve se odvija po unapred zacrtanom redosledu. Emocije prikrivate, što može dovesti do problema u vezi.

OSTAVI KOMENTAR