Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 8. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 8. februar 2013. godine

SHARE

null

39. rođendan danas slavi glumac Seth Green.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u situaciji koja zahteva brzo reagovanje. U to da ćete izvući maksimalnu korist – niko ne sumnja. Pošto se nalazite u pozitivnoj fazi, pokušajte da iz nje izvučete maksimum, i to u svom stilu – uz šalu i u prijateljskoj atmosferi. Optimista ste s razlogom. Nova šansa za napredak sada je na vidiku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Vreme koje je pred vama odlično je za bavljenje svim vrstama hobija. Na materijalnom planu stvari ne stoje baš sjajno, ali zato vam se nude novi duhovni podvizi. Glavni problem Bikova isključivo je emotivne prirode. Saznanje da ste dugo prema nekome gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo da vas sputava u radu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Srećne okolnosti idu vam naruku. Posedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema sa vaše strane. Sa lakoćom ćete prihvatiti obaveze koje obećavaju napredak, doduše tek pred kraj meseca.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Zaokupljeni ste detaljima. Budite oprezni, jer vam suština problema lako može promaći. Okrenutost učenju urodiće plodom. Postižete uspeh na svim poljima, izuzev na emotivnom. Tu već poodavno škripi, ali i to se da prevazići. Mnogi Rakovi postali su žrtve raznih prevara i mahinacija kad je ljubav u pitanju, ali ubrzo će izaći na pravi put.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zahvaljujući inventivnosti, postižete zavidne rezultate. Bićete u situaciji da se fantastično osećate. Neko će vas obradovati, direktno ili indirektno. Melanholija i vraćanje na prošlost nikuda ne vode. Okrenite se vedroj budućnosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

U toku dana moguća je pojava napetosti, koju ćete ipak uspešno savladati. Shvatate da se odlično osećate i da posle dužeg perioda možete dobro da funkcionišete. Kome se treba zahvaliti za takvo stanje? Pa normalno, samom sebi. Uspešno ste prebrodili krizu, pa možete da odahnete.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Teško vam je da se sastavite sa samim sobom. Ko vam je kriv kad teško donosite odluke. Trebalo je da nešto odavno presečete, ali tešite se – nikad nije kasno. Ukoliko ste krenuli sa povlačenjem određenih poteza, savetuje se da u tome i istrajete. To od vas svi očekuju. Strpite se još malo.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto posedujete neizmernu stvaralačku snagu, bez sumnje ćete je realizovati. U tom kontekstu ostvarujete neobične kontakte i brojna poznanstva. Još uvek niste načisto kad su emocije u pitanju. Ubija vas sumnjičavost i posesivnost, najčešće bez ikakvih razloga. Nije vreme za konačnu odluku na planu ljubavi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve vam ide od ruke. Šta više hoćete? Mnogi Strelci nadu polažu u nov projekat, ali ipak previše očekuju. Ako se i pola od planiranog ostvari, budite zadovoljni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sve vam pada teško. Smatrate da u životu dobijate manje nego što ste zaslužili. Ne dozvolite da vas obuzme samosažaljenje, već se setite da imate skrivene talente i moći. Iz trenutne situacije, koja vam bez razloga izleda sumorno, izađite podignute glave. Ne obazirite se na one koji su protiv vas.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sve što se oko vas dešava prihvatate previše ozbiljno; zato se bez osnovanih razloga uzbuđujete i iznenađujete. Bar ne možete da se požalite da vam je dosadno. Pošto imate više simpatija, koristite svaku po potrebi. Ljubav je trenutno za vas najbolji lek. Lečite se u zagrljaju osobe koja može na najbolji način da vam pomogne.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sve ukazuje na to da idete linijom prosperiteta. Zaslužili ste da vam svane. Nude vam se primamljive ponude sa svih strana. Sreća obično ide u kompletu. Napokon i to da se dogodi! Morate se maksimalno aktivirati i ne dozvoliti sebi da propustite šansu.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR