Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 7. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 7. septembar 2012. godine

SHARE

25. rođendan danas proslavlja američka glumica Evan Rachel Wood.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode, a onaj bitniji tiče se razvoja situacije na ljubavnom planu. Pošto zvezde nalažu pasivnost, odmor i manje kretanja, poslušajte njihov savet. Obogatite ishranu voćem i sokovima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ispoštujte zahtev organizma. On poručuje da ste se umorili. Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni. Šetnja u prirodi, dobra knjiga ili film, makar i na televiziji – čine da se opuštate i, što je najbitnije, odmarate.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne treba preterivati sa željom za dominacijom i mudrovanjem. To niko ne voli. Pred vama je puno prijatnih zbivanja koja na prvi pogled ne obavezuju. Niste svesni toga koliko će ona biti od značaja za dalji razvoj događaja. Od Škorpija – što dalje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nije vam lako. U toku kratkog vemenskog perioda preživljavate razna stanja. Pošto ste stekli ovo sjajno iskustvo, pokušajte da iz njega izvučete korist. Trenutno ste okupirani mističnim temama. Družite se sa Ribama.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Proveravate sopstvene mogućnosti kako biste savladali teškoće. Bitka koju vodite sada je pri kraju. Kod nekih pripadnika znaka ona se odnosi na srčane smetnje ili operacije. Moguća je želja za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način. Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete javnom skupu ili ćete biti u situaciji da započnete saradnju daleko značajniju nego što pretpostavljate.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje vas ne opterećuju. Pokušajte da radite ono što vas ne zamara. Shvatite da ne možemo uvek ostvariti sve želje. Nije poželjno opterećivati se sitnicama.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Još uvek osećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživeli. Uprkos takvoj nelagodi, pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Napokon možete da predahnete. Preduzmite pripreme za putovanje – i povrede će ostati za vama. Uspešni ste u svemu čega se latite. Iskoristite ovo konstruktivno. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, nastojte da to izbegnete. Okrenite se sopstvenim.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Intuicija je izražena, kao i nervoza koja ide uz nju. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost. Probleme koji se tiču nerava pokušajte da ublažite. Niko i ništa na svetu nije dostojno da vam pokvari dan. Čak ni najboljim prijateljima to nemojte dozvoliti, iako konstantno pokušavaju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. Prvi utisak može da prevari. Ne obraćajte pažnju na unutrašnji nemir, ni na izvesne stvari koje su više nego trivijalne.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pripadnici ovog misterioznog znaka svojim stavovima dokazuju da misteriozni zaista jesu. Ukoliko vam neko pruži ruku, vešto ćete je odbiti, jer ne želite da vam se bilo ko meša u život, pa makar i iz najboljih namera. Zabrinuti ste za starijeg člana porodice. Svoju brigu želite da zadržite samo za sebe.

OSTAVI KOMENTAR