Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 7. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 7. oktobar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 35. rođendan proslavlja glumica Rachel McAdams.

21.03 – 20.04. OVAN

Družite se sa starijim i iskusnijim ljudima. Potrebni su vam njihova pomoć i saveti, tako da ste manji od makovog zrna. U sebi osećate tenziju koje želite da se oslobodite. Zbog nekoga patite. Da li se radi o bolesti ili emotivnoj potištenosti – uzrok je individualan. Ne razmišljajte o rastanku.

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste razmišljanja o tome kako da poboljšate finansijsku situaciju. Novca nikad dosta! Da li ste razmišljali o racionalnijem trošenju? Možda bi to bilo bolje nego rastrzanost na više strana. Sve u svemu, dan provodite u potragama za vrednostima u širem smislu te reči. Potražite savet. Koristiće vam.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U fazi ste kad više pričate nego što radite. Osećate da se sve okomilo protiv vas. Razmišljate u pogrešnom smeru. Razloga za to ima bezbroj. Jedan od glavnih je dezorganizovanost i velika podložnost uticajima sa strane. Poželjno je učiti se strpljenju i čekati.

21.06 – 20.07. RAK

Pošto ste ranjiviji nego inače, povlačite se u ljušturu, gde se osećate sigurno. Slobodno vreme koristite da čitate i upotpunite znanja. Odlično sarađujete sa Blizancima, jer od njih imate nešto da naučite. U druženju ste pomalo sebični. Glupo je trošiti vreme na osobe koje vam nisu po meri.

21.07 – 21.08. LAV

Odličan dan za Lavove. Sve je jednostavno. Pošto ste u fazi ekspanzije, samo nastavite tim tempom. Imate podršku Strelca. On vam u mnogo čemu daje za pravo. Poslušajte ga.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko budete u prilici da nekoga ubeđujete, znajte da to neće teći glatko. Uspećete u verbalnim nastupima, ali rezultate očekujte tek sredinom meseca. Strpljiva ste osoba, pa se nadamo da vam to neće teško pasti. Škorpija vam pomaže da što bolje funkcionišete u školi.

23.09 – 22.10. VAGA

Mnoge stvari u poslednje vreme tako doživljavate, pa su nerviranja česta pojava. Pošto zdravlje trpi, morate se ozbiljnije pozabaviti promenom nekih svojih osobina. Na primer, reagujte više glavom nego srcem.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zahvaljujući dobroj moći zapažanja, ostvarićete nešto o čemu ste mogli samo da sanjate. Pošto preterujete sa kritikovanjem drugih, da li ste počeli da razmišljate o sopstvenim greškama? Iskoristite pojačan smisao za diplomatičnost u kombinaciji sa lukavošću kako biste ostvarili cilj.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko stupite u diskusiju sa osobama suprotnog mišljenja, ne samo da ništa nećete postići nego ćete se još i nervirati. U fazi ste kada nemate na šta da se požalite, ali izmišljate probleme. Jedina opasnost vreba u vidu nekontrolisane ishrane, koja se može loše odraziti na zdravlje. Lav je dobitna kombinacija.

21.12 – 19.01. JARAC

Nemate razloga da se žalite, ali se i pored toga osećate nelagodno. Malo pričate, društvo vam ne odgovara, a samoća vas izluđuje. Šta zapravo hoćete? Morate biti fleksibilniji u odnosu prema drugima. Druženje sa Lavom na trenutak vam vraća veru u ljude, koju ste davno izgubili.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ovih dana ste prijemljiviji na uticaje sa strane nego inače. Mogući su nagli talasi nezadovoljstva i nervoze, iako za njih nemate konkretnog opravdanja. Pošto će ovo stanje potrajati dan-dva, naoružajte se strpljenjem i nađite način da ga prebrodite. Sami najbolje znate šta vas relaksira.

19.02 – 20.03. RIBE

Sa svih strana nalazite reči ohrabrenja i podrške. Stvari nisu baš sjajne kao što na prvi pogled izgledaju, ali možete se osloniti na članove porodice i najiskrenije prijatelje. Ovih dana, sve je u znaku oplemenjivanja okruženja ili razmišljanja o selidbi. Ne zanemarujte mišljenje Raka.

OSTAVI KOMENTAR