Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 6. april 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 6. april 2012. godine

SHARE

Na današnji dan 75. rođendan proslavlja legendarni američki glumac Billy Dee Williams.

21.03 – 20.04. OVAN

Uspevate da uskladite reči i dela, tako da fantastično funkcionišete. Iskoristite ove trenutke, jer se ne dešavaju često. Bavite se unosnim stvarima i profitiraćete. Izbegavajte kikseve i neiskrene postupke. Energiju treba koristiti na pravi način. Stišavate strasti prema partneru, i to u želji da ga malo držite u neizvesnosti. Opasnost ipak postoji. Pošto vam je jezik brži od pameti, možete se izleteti i partneru otkriti tajne adute i planove.

21.04 – 20.05. BIK

Trenutno vam više prija da slušate nego da pričate. Moraćete da analizirate tuđe probleme i izvodite zaključke u želji da pomognete prijatelju. Narednih dana ćete se ponašati tajnovito, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Pojačajte samopouzdanje. Uskoro će vam zatrebati, jer vas očekuju značajni događaji. Možda ste se premorili, pa vam je potreban predah? Razmislite! Jačajte imunitet, jer postoji mogućnost bolova u grlu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nešto slavite i uživate u društvu prijatelja. Budite samokritičniji pošto ste počeli ozbiljno da delite savete drugima. Čuvajte se skandala koje vam pravi konkurencija u cilju da vas omalovaži. Ne primajte ih k srcu. Spremno dočekajte događaje koji iziskuju ozbiljnu pažnju. Ukoliko želite da na miru uživate u nastupajućim događajima, poželjno je da svoju izraženu prepotentnost stavite pod kontrolu. Da li ste razmišljali o tome da vaša želja za superiornošću opterećuje okruženje?

21.06 – 20.07. RAK

Narednih dana obraćate pažnju na konkretne činjenice. Iskoristite navalu organizatorskih sposobnosti na najbolji način. Trenutno planirate kupovinu. Nešto što vam je potrebno i o čemu dugo razmišljate – pokazalo se kao povoljno.

21.07 – 21.08. LAV

Razmišljate o putovanjima, stranim zemljama, filozofirate, maštate. Morate doslednije stajati iza izgovorenih reči. Partner se sprema da vas prijatno iznenadi. Mnogi pripadnici znaka, posebno oni koji su shvatili da im veza u kojoj se nalaze prija, planiraju radikalne korake. Hrabro napred!

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušavate da svojim autoritetom postignete nešto što niste u stanju da postignete lepim rečima. Šta da se radi kad morate da se dovijate kako biste okolinu privoleli da odradi svoj deo posla. Treba se čuvati intriga i zakulisnih radnji, i to ne samo na planu posla već i na planu privatnog života. Umesto ogovaranja, okrenite se profesiji.

23.09 – 22.10. VAGA

Shvatate da morate biti lukaviji ukoliko želite da bude po vašem. Voljena osoba je opčinjena vama, pa će poželeti da učini sve kako bi dokazala svoju privrženost. Još ako je Ovan u pitanju… Puno lepih trenutaka i ljubavi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Shvatili ste da se treba okrenuti isključivo onom od čega se živi. Vredno radite, gledate svoja posla, brinete za egzistenciju i pokušavate da na najbolji način rešite dugoročni problem. Da li je u pitanju škola ili zdravlje – zavisi. Važno je da ćete samo mudrim potezima uspeti. Lepo izgledate, lepo se osećate, šta biste više? Da li treba razmišljati o uzrocima takvog stanja i na taj način kvariti čari trenutka? Ljubav čini čuda.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama su dani puni zadovoljstava i ljubavi. Uživate! Radost vam pričinjava voljena osoba, koja vas podstiče na kreativnost i inspiriše u poslu koji vas trenutno okupira. Imaćete uspeha na berzi i igrama na sreću. Podelite dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Reagujete ispravno, a misaoni proces je veoma intenzivan. Pošto rešavate bitne probleme, zanemarujete sitnice. Ispravno.

21.12 – 19.01. JARAC

Jedan od razloga za napetost potražite u premoru. Na sebe ste svalili više obaveza nego što možete da obavite, pa nije ni čudo što vam to teško pada. Stidljivost je jača od vas. Ova osobina se u znatnoj meri odražava na emotivni život. Ne želite da u odnosima sa suprotnim polom budete direktni, misleći da dotična osoba čita vaše misli, ali grešite. Morate biti direktniji i provokativniji. Dok se mudri namudrovaše, pametni se naživeše. Odličan period za selidbu i prodaju nekretnina treba iskoristiti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period i dalje se nastavlja. Na opšte čuđenje okoline, savladavate krizu. Istraživački ste orijentisani, pa ćete se shodno tome ponašati. Sa nekim vodite prepisku. Poželjno je obratiti. Ne sekirajte se zbog gluposti.

19.02 – 20.03. RIBE

Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili ste preterano škrti ili široke ruke. Imaćete uspeha ukoliko se bavite trgovinom, ekonomijom, izdavaštvom. Jedna na brzinu doneta odluka biće više nego korisna. Ljubomorni ste na uspehe okoline, mada to krijete. Niste svesni toga da je reč zapravo o subjektivnoj projekciji koja ide iz glave. Samo one Ribe koje su radile na sebi, menjajući sopstvene slabosti, ponašaju se spontano i normalno.

OSTAVI KOMENTAR