Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 5. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 5. oktobar 2012. godine

SHARE

25. rođendan danas slavi Park So-yeon, pevačica i lider K-pop grupe T-ara.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Želiti da radite u timu, ali u tome možda nećete uspeti, pa budite spremni. Zapamtite sve današnje događaje i smetnje, jer će rešenje doći veoma brzo. To jednom Ovnu izgleda kao večnost, ali šta da se radi… Uzbudljivi događaji su na pomolu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Vreme je idealno za bavljenje hobijem. Na materijalnom planu, pod kojim se ne podrazumeva samo novac, stvari nisu ružičaste, pa je želja za bavljenjem hobijem zapravo vid bekstva od stvarnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nije vam lako. Morate da donesete odluku, ali s njom u vezi jedno kajanje vam ne gine. Teške trenutke iskoristite da radite stvari koje iziskuju dobru koncentraciju. Nje bar imate na pretek. U radu je spas.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Vredni ste, dobro se osećate. Potajno priželjkujete da i drugi uoče tu vašu osobinu. Ako nešto od izostane, tešite se: bar će prijatelji, kao i uvek, biti verni, i naći vam se pri ruci.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Priželjkujete ljubav. Romantični ste i osećajni, tako da enormne količine osećanja možete ispoljiti čak i gledajući ljubavne filmove ili čitajući herc romane.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama su trenuci teškog i mukotrpnog rada, bez vidljivih rezultata. Drugi bi odustali, ali Devica u vama govori da to nikako ne činite. Biće potrebno dosta vremena da rezultati postanu vidljivi, ali se nećete kajati. Pošto je smisao za detalje naglašen, pravilno ga iskoristite. Nećete zažaliti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko pokušate da rešite bitna pitanja, neće biti jednostavno. Mnoge zamke su vam na putu. Pošto vam je nervni sistem već duže vreme ugrožen, postarajte se da odložite sve obaveze za povoljnije vreme, a do tada se posvetite sebi i nalaženju svog duševnog mira. Postoje različiti načini da to postignete.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Preosetljivi ste, pa stoga možete patiti od nervoze, nesanice i zdravstvenih problema. Pošto akcenat stavljate na partnerstvo, a od drugih očekujete ono što sami niste u stanju da date, razočaranje je neminovna posledica. Izbegavajte rasprave i sukob sa zakonom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Prijatelji vam pomažu da istrajete. Pokušajte da se ne nervirate i izbegavate silu. U globalu, dobro prolazite. Veza sa Škorpijom je fatalna!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Događaji su krenuli, pa onda stali. Savetuje se ono čega imate u izobilju – strpljenje. Izbegavajte nemoralne radnje i tragično doživljavanje stvari, jer vreme radi za vas. Uskoro ćete postići nešto u šta ste ulagali puno nade. Razlozi za optimizam zaista su opravdani.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Šta se to dešava? Nikako da izbegnete Lavove. Oni se prosto lepe za vas, kao da imaju nameru da vas dotuku. Pošto želite da u nečemu uspete, u svakom trenutku imajte to na umu, pa se ne nervirajte zbog besmislica. Spremite se za javni nastup ili izlazak na uzbudljivo mesto.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pripremite se za duži period odricanja od jednih uživanja i prepuštanje drugim. Uživajte i pokušajte da odradite što više stvari, kako biste kasnije mogli da se bavite nečim ozbiljnijim. Zdravstveni problemi u osnovi su psihosomatski i nisu alarmantni.

OSTAVI KOMENTAR