Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 5. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 5. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 81. rođendan slavi Neil Armstrong, prvi čovek koji je kročio na Mesec.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako imate više razloga da budete zadovoljni, đavo vam ne da mira. Hteli biste sve više, iako znate da je to nemoguće. Savetuje se realna procena situacije i fokusiranje pažnje na osobe koje vam pružaju ljubav. Njih je više nego što mislite. Sve govori o nerešenim problemima unutar ličnosti.

21.04 – 20.05. BIK

Ne ide vam sve onako kako ste planirali, pa šta? Planovi i služe za to da bi se odugovlačili, a vi morate napokon shvatiti da, čim primetite otežavajuće okolnosti, treba sačekati povoljniji momenat. Situacija nije ni izdaleka onakva kako je projektuje vaša “usijana glava”

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izuzetno funkcionišete u timu, pa se savetuje takva vrsta rada. Pošto vas očekuju uspesi na sve strane, raširite ruke, krenite im u susret. Biće nevolje, jer ste osoba koja najviše voli da ima problema. Niste svesni ni svojih dobrih ni loših osobina. Blizanci se najbolje snalaze kada nemaju vremena.

21.06 – 20.07. RAK

Snovi mogu delovati upozoravajuće, ali samo pod uslovom da ih niste stručno elaborirali. Nema razloga za paniku, ukoliko osluškujete sopstvene potrebe, ali i potrebe svog okruženja. Delite plodove uspeha sa partnerom, prijateljima, decom. Izbegavajte napete situacije.

21.07 – 21.08. LAV

Divno se osećate, srećni ste i zadovoljni – normalno, jer ste zaljubljeni. Blistate na sebi svojstven način. Dragi Lavovi, ne budite bukvaliste, već razmislite šta i u koga? Ljubav se oseća prema deci, ukućanima, kućnim ljubimcima, ali, normalno, i prema nekoj izazovnoj osobi. Gde ste tu vi?

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste izuzetno nadareni, nadajte se uspesima. Posao je pod kontrolom. Uskoro će biti i voljena osoba. Shvatate neophodnost zadovoljenja potreba na emotivnom planu, pa se na to fokusirate. Čarobni ste, zar ne? Posvetite više pažnje afektivnom životu.

23.09 – 22.10. VAGA

Šta zapravo hoćete? Da vam novac pada na glavu. To se ne dešava, jer ga morate stvoriti radom i zalaganjima. Problemi unutar ličnosti govore da sa nečim niste raščistili. Nema hleba bez motike, ni rezultata rada bez zalaganja. Poželjno je iskoroistiti sve potencijale!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sjajno! Napokon da i vi uvidite greške i okrenete se dubljim sadržajima. Očekuje vas dan pun prijatnih iznenađenja, zadovoljstava i užitaka. Još ako savladate svoju ljubomorno-posesivnu prirodu, biće divno. Stoga, uživajte u narednim događajima i ne razmišljajte puno.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uživate u onom do čega vam je izuzetno stalo, prvenstveno u ličnoj slobodi. Iako se izuzetno naprežete, postižete rezultate. Dragi Strelci, budite oprezni, jer ukoliko nastavite ovim tempom, možete postati žrtva povreda. Samo bi vam još to trebalo! Iskoristite nagli priliv energije pametnije.

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto vam prija samoća, možete je sebi priuštiti. To vs bar ništa ne košta. Iako vas okolnosti upućuju na timski rad, ako vam on ne prija, osluškujte svoje unutarnje biće. Ono daje najbolji odgovor na sve što vas tišti. Ne budite maza više nego što se u trenutnoj situaciji očekuje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto je pred vama uzbudljiv i dinamičan dan, imaćete mnogo uspeha. Sreća zavisi isključivo od vas, što znači da je možete i ostvariti. Sa Rakovima, Lavovima i Bikovima – sve je više nego povoljno. Ostale treba izbegavati. Savet: sve ljude oko sebe pitajte u kom su znaku rođeni, pa se shodno tome i ponašajte.

19.02 – 20.03. RIBE

Razumni ste, poslovno orijentisani. Stvari su pod kontrolom. Nastavite tim tempom, videćete da će sve biti onako kako se samo poželeti može. Sa Strelcima i Blizancima dobro funkcionišete. Prihvatite saradnju i sa Devicama, jer nude konstruktivne predloge. Od ostalih znakova – što dalje. Samo će vas opterećivati.

OSTAVI KOMENTAR