Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 4. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 4. januar 2013. godine

SHARE

51. rođendan danas slavi frontmen grupe R.E.M. Michael Stipe.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Svim srcem želite da rešite probleme, a da pri tom budete i na čelu parade. Nipošto nećete dozvoliti da vam gori od vas komanduju. Morate voditi računa o tome da nešto u žurbi ne propustite i ne izazovete zategnut odnos sa okolinom. Umete da budete nezgodni, pa se stoga kontrolišite.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Sve vam polazi za rukom, u svom ste elementu, okrenuti lepim stvarima i ljubavi. Srećniji pripadnici znaka uživaće i u jednom i u drugom, a za one manje srećne spas leži u umetnosti. Važno je umeti živeti i uživati, a za to ste majstor.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspešan dan za rešavanje teških problema. Postići ćete zavidne rezultate, ali presporo za tako dinamičnu osobu kao što ste vi. Pošto ste uvideli ozbiljnost situacije, svojski se potrudite da iz nje isplivate na najbolji mogući način. Okrenuti ste vlastitim interesima, blago rečeno – sebični!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Teško onom ko pokuša da vas na bilo koji način omalovaži. Otvoreno mu pokazujete zube. Okolina vas ne procenjuje ispravno. Izgledate naivnije i bespomoćnije nego što to u stvari jeste. Ispod maske emotivne i nesigurne osobe krije se neko ko je u stanju da ostvari i više nego što je zamislio.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Razmišljate o promeni prebivališta i sticanju novih iskustava. Mrzovolja je posledica bolesti, organske ili psihosomatske prirode. Da vam je lako – nije, ali kraj krize ipak se nazire. Strpite se, pa će i problemi nestati. Razmišljate o emotivnom fijasku i samo gubite vreme.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste se dosta provodili i ludovali, napokon možete da se smirite. Čeka vas strpljiv rad u samoći, za šta ste kao stvoreni. Pošto svim stvarima prilazite ozbiljno, ni danas neće biti problema. Sve je pod kontrolom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ko bi rekao da će problemi nestati kao rukom odneseni? Mislili ste da nikada nećete isplivati, ali to se dogodilo spontano, kad ste se najmanje nadali. Sa partnerom ste sklopili primirje, ali dokle će da traje?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Prikupljate snagu i prevazilazite probleme. Finiš je danas najvažniji. Ne dozvolite da vas situacija sačeka nespremne. Nema sumnje da ćete uspeti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Veoma kreativan dan. Još ako ga osmislite na pravi način, bićete zadovoljni. Uživaćete u lepim ljudima i stvarima. Pošto ste pravi hedonista, umete da odaberete najkvalitetnije, a što je najvažnije, i da se tome maksimalno predate. Ljubav, sreća, umetnost i materijalno blagostanje – pa šta biste još?!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pripremite se za emotivne probleme, ali ne paničite, jer ćete pronaći način kako da prevaziđete to stanje. Svađu sa partnerom nećete izbeći, jer često gubite moć kontrole nad sobom. Stoga pravite sve same greške. Iako ste svesni da samo lepim možete ostvariti ciljeve, nešto vam ne da mira. Pa kad je tako, nervirajte se!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nikome ne dozvoljavate da vam se meša u život i utiče na donošenje vaših odluka. U želji za samostalnošću, spremni ste na sve, pa i na svađu i incidente. Pošto osobe koje su sa vama u kontaktu to znaju, pokušaće da vas razumeju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Posle nekoliko prijatnih dana, napokon ste ponovo ona stara Riba koja u svemu vidi lošiju varijantu. Ne dajte se! Nije sve tako crno kao što mislite i doživljavate.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR