Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 4. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 4. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto mislite ste pogrešno procenili situaciju, mogući su problemi i kolebanja, zbog čega se intenzivno nervirate. Nemate osnovanih razloga za to. Savetuje se konsultacija sa osobom koja može da vam pomogne. Kontaktirate sa inostranstvom ili planirate da odete na put. Srčane smetnje su prolaznog karaktera. Ljubav i dalje cveta.

21.04 – 20.05. BIK

Javlja se želja da se se od svega distancirate, osamite ili da napravite “mali izlet”, što vam neće teško pasti. Ako ste razočarani u nešto u šta ste polagali sve svoje nade, ne lupajte glavu. Stvari će ubrzo krenuti željenim tokom. Više pažnje posvetite partneru i porodici.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nailazite na uobičajenu prepreku kad je posao u pitanju. To vas čini nervoznim i razdražljivim. Iako nerviranjem samo odlažete rešenje problema, to je jače od vas. Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi ga puno ne slušate. Kao po običaju, terate po svome. Ubrzo ćete uvideti da je trebalo da poslušate partnera.

21.06 – 20.07. RAK

U svom ste elementu, što znači da se bavite onim što volite. Imaćete vremena i za lenčarenje. Trenutno vas neprijatno može iznenaditi jedino totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali. Od partnera ne očekujete ništa spektakularno, ali on očekuje od vas. Potrebni ste mu.

21.07 – 21.08. LAV

Prilično ste mrzovoljni, nedostaje vam vitalnost. Osetljiva konstitucija sprečava vas da krenete u akciju, a svesni ste da je ona neminovna. Ukoliko je budete odlagali, možete imati problema. Poraz teško podnose svi, vi naročito. Skupljajte snagu za akciju i odvažno je sprovedite u delo. Uspećete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Grešite ako mislite da vas niko ne razume. Okolini je dosta vaše sebičnosti. Morate skupiti snagu za promene na planu ličnosti: biti otvoreniji, iskreniji i tolerantniji. Željni ste i prave ljubavi, ali svima nalazite mane. Pa, jeste li vi savršeni?

23.09 – 22.10. VAGA

Nedostaje vam objektivnost, pa ne možete da uvidite sopstvene pogrešne poteze, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Možda ste neke svoje osobine precenili ili potcenili? Tek, sistem vrednosti je poremećen, pa morate ozbiljnije razmisliti o ovom problemu. Treba se prostirati prema guberu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponovo je tema dana ljubavni problem. Mislili ste da ste ga prevazišli, ali nesuglasice emotivne prirode opet stupaju na scenu. Pošto niste načisto kad su emocije u pitanju, uzbuđujete se i pravite ispade. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke, a partner se sa tim slaže samo na rečima. Pridobićete ga lukavošću.

23.11 – 20.12. STRELAC

Vi ste bar okrenuti sebi i zadovoljenju svojih potreba. Najbolje znate kako treba da popravite trenutno stanje i izađete iz depresije. Ne dozvolite da lenjost pobedi. Aktivno se suočite sa svojim problemima i preduzmite konkretne akcije. Partner je uvek tu da vam pomogne. Ne zanemarujte njegove savete.

21.12 – 19.01. JARAC

Problem dana je vaša isključivost. Kolegijalni odnosi su na udaru, što nije zabrinjavajuće. Ono što je postalo alarmantno jeste odsustvo tolerancije kad je partner u pitanju. Porodica trpi zbog ovakvog vašeg stava. Odgovorni ste za nju pa nešto morate i da istrpite. Budite objektivniji u rasuđivanju i sve će biti u redu.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Međuljudski odnosi, koji nikada nisu idealni, danas su postali prilično problematični. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni kad su pretnje učestale. Savetuje se smirenost, jer na više okolnosti trenutno malo možete uticati. Spas potražite u stvarima i ljudima koje volite.

19.02 – 20.03. RIBE

Imate osećaj da vam neko radi o glavi kad je posao u pitanju. Nikako da vas ostave na miru. Iako idealno ispunjavate zadatke, nekome to nije dovoljno; tražeći dlaku u jajetu, još više vas iritira. Ne dozvolite da provokacije sa strane utiču na vaše raspoloženje. Emotivna raščišćavanja donose napredak!

OSTAVI KOMENTAR