Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 31. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 31. maj 2013. godine

SHARE

cavke

29. rođendan danas slavi najuspešniji srpski plivač, Milorad Čavić

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sprovodite u delo fanatične ideje. Iako odlično funkcionišete, neka vas ne iznenade blagi talasi nervoze usled preteranog iznurivanja. Jasno postavite sebi granicu izdržljivosti, jer ukoliko nastavite ovim tempom, neće biti dobro. Samo mudrošću možete uspešno istrajati u borbi koja se zove život.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je naporan dan pun odricanja, ali i dan koji obećava uspeh. Upornošću i istrajnošću, ali i tvrdoglavošću, postići ćete ogroman uspeh. Pošto to i želite, krajem dana bićete zadovoljni. Ponudiće vam se unapređenje, ali jedna Škorpija može uticati na negativan ishod. Suprotstavite joj se!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Da li ste razmišljali o realnosti zahteva vezanih za okolinu? Možda od nje očekujete više od onoga što je moguće? Ima toliko pitanja na koja treba odgovoriti, pa je neizvesno koliko će vam to poći za rukom. Tešite se, jači ste nego što izgledate, pa ćete i na goruće probleme naći adekvatno rešenje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su trenutno mirni kao bubice. Zatvorili su se u četiri zida i pokušavaju da budu zadovoljni. Radićete poslove unutar doma i rešavati porodična pitanja. Za divno čudo, zapanjićete sve oko sebe diplomatičnošću.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Zasučite rukave i radite. Iako ste planirali nešto sasvim drugo, morate se okrenuti poslu, koji vam nije po volji. Ali, šta da se radi? Sve ide u rok službe, tako da ćete odraditi nešto izuzetno dobro. Rezultat je – nervna napetost i premor. Uskoro ćete se odmoriti i stabilizovati. Više samopouzdanja!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Budite oprezni pri donošenju zaključaka o ljudima, jer ćete, uprkos analitičnosti, biti na pogrešnom putu. Ne očekujte od drugih ono na šta ni sami niste spremni, jer je cena nezadovoljstvo. Glavni smisao vašeg bitisanja je sklad, a možete ga postići samo ako nađete sredinu između posla i ljubavi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Da li se isplati biti perfekcionista? Uviđate da to nije vrlina nego mana. Šta da se radi kad ste takvi. Morate da odradite jedan posao, ali se osećate blaženo jer svi kvaliteti Vage u njemu dolaze do izražaja. Ukoliko vam Jarac pravi smetnje, ne obraćajte pažnju. Trenutno ste van njegovih negativnih uticaja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uživate u svim aspektima života. Rekli ste otvoreno ‘ne’ depresiji i problemima. Za sada ste ih potisnuli u drugi plan, što ne znači da vas oni neće sačekati. Ne razmišljajte o njima, već se okrenite prijatnim sadržajima.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Morate biti nekoliko dana pažljivi. Zvezde nagoveštavaju neugodnosti pod uslovom da ne ispoštujete njihov zahtev. Nadajmo se da nema razloga za nedisciplinu i da ćete se ponašati odgovorno, oprezno i savesno. Samim tim, izbeći ćete rizik. Još ukoliko budete manje pričali, a više radili…

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Problemi su za vama. Ponovo funkcionišete na najbolji mogući način. Potreba za uspostavljanjem kontakata dovodi vas do maksimalnog angažovanja. Koliko ćete biti istrajni, sigurni u sebe i odgovorni – za sada zavisi samo od vas. Nema razloga da takvo stanje ne traje što duže. Prijatne dogodovštine!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Funkcionišete pod snažnim unutrašnjim pritiskom, napetiji ste nego inače. Zapitajte se šta je uzrok i pokušajte da ga, koliko je to u vašoj moći, ublažite. Možete vi i više od toga, samo kad hoćete.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izuzetno uspešan i kreativan dan. Šta god da radite, radićete sa lakoćom. Vodite računa o tome da ne preterate sa maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Iako ćete raditi u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete susret sa prijateljima. Problemi sa kožom u vidu alergije!

OSTAVI KOMENTAR