Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 30. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 30. septembar 2011. godine

SHARE

47. rođendan danas slavi italijanska glumica Monica Bellucci.

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući povoljnim planetarnim uticajima, razmišljate kreativno. Skloni ste  uživanjima i umetnosti. Trenutno vas privlači sve što deluje podsticajno na um. Opasnost se može javiti u vidu tvrdoglavosti i uobraženosti. Pokušajte da korigujete neke svoje postupke.

21.04 – 20.05. BIK

Nervoza i napetost su reakcija na familijarne sukobe i tračeve na koje ne možete ostati imuni. Porodični problem nalaže da priskočite nekome u pomoć.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Komunikativan dan je pred vama, pa ga iskoristite pametno. Ne opterećujte se drugima, već se fokusirajte na trenutno bitne stvari u svom životu. Uspećete da savladate izazov.

21.06 – 20.07. RAK

Zakasneli prihodi stižu. Zadovoljno trljate ruke, jer je veći novac u pitanju. Čak postoji šansa da vas neko prijatno iznenadi poklonom. Pošto je tema dana novac i to kako ga steći, ne idite iz krajnosti u krajnost. Ne rasipajte, ali i ne škrtarite. Bićete u situaciji u kojoj samo od brzine donošenja odluke zavisi ishod.

21.07 – 21.08. LAV

Pokušavate da na specifičan način izrazite svoje mišljenje. Ako budete neshvaćeni, ne zamarajte glavu, jer je reč o osobama koje vas nisu dostojne. Brzinu misli i snažnu intelektualnu energiju poželjno je iskoristiti na najpametniji način. Zato se morate prilagođavati drugima.

22.08 – 22.09. DEVICA

Bićete u situaciji da nekome priskočite u pomoć i analizirate tuđe probleme. U odnosima sa okolinom nedostaje vam samopouzdanje. Pokušavate da se povučete, kako biste prikrili ovo stanje. Preživljavanja su subjektivna, pa ne dozvolite da partner primeti ovu vašu nesigurnost, jer će vas oštro kritikovati.

23.09 – 22.10. VAGA

Prijatelji vam pomažu. Pošto vas samoća ubija, pokušavate da budete u društvu. Ne preterujte sa pričanjem o svojim problemima, jer će se oni do kojih vam je stalo razbežati. Ne zaboravite da ste i za druge dobri samo ukoliko prihvatite sebe. Zato prestanite sa sadomazohističkim ponašanjem.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Samo ćete konkretnim ostvarenjima dokazati koliko zapravo vredite. Danas i funkcionišete saglasno tome. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, postižete više nego što ste planirali.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ne obazirite se na porodične probleme, već pokušajte da iz situacije profitirate. U očekivanju ste putovanja u inostranstvo ili vesti od nekoga ko je daleko.

21.12 – 19.01. JARAC

Savetuje se šetnja po svežem vazduhu, a ne opterećivanje tuđim problemima. Bolest nekog iz bliže okoline trenutno vas zabrinjava, ali se od briga ipak distancirajte.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Mnoge Vodolije teško mogu da shvate osobu pored sebe, jer je ona njihova sušta suprotnost. O tome je trebalo da brinu ranije. Sada se savetuje građenje odnosa na strpljenju i poverenju. Mnoge vaše mane, kojih niste ni svesni, dodatno komplikuju stvari na emotivnom planu.

19.02 – 20.03. RIBE

Kucnuo je čas da sa reči pređete na dela.  U međuvremenu se toliko toga nakupilo. Napokon ste rešili da budete direktni i aktivni. Ako ne danas, makar u toku predstojećeg perioda.

OSTAVI KOMENTAR