Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 30. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 30. novembar 2012. godine

SHARE

null

27. rođendan danas proslavlja američka glumica Kaley Cuoco.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sve aktivnosti su usmerene ka uređivanju društvenih i poslovnih kontakata. Iskoristite povoljan momenat, kada vam prija timska saradnja, jer ćete tako daleko više postići. Ostvarujete povoljnu partnersku ideju. Emotivno ste zadovoljni zahvaljujući Blizancu ili Devici. I oni udovoljavaju vašim željama.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Niste zadovoljni okruženjem: sve vam smeta, svima nalazite manu. Koliko ste vi idealni i s kojim pravom druge oštro kritikujete? Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Urazumite se i pokušajte da izbegnete neprijatan sled događaja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto trenutno izuzetno trezveno razmišljate, shvatate da je realnost daleko surovija i da zahteva veće angažovanje. Obećanja su mrtvo slovo na papiru, podršku nemate, mada vam to ne smeta. Već duže vreme ste toga svesni. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Situaciju držite pod čvrstom kontrolom. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Na okolinu delujete fascinantno. Umete ponekad, kada vam je do toga stalo, da iskoristite svoje magične efekte kako biste došli do cilja. U ovom slučaju, cilj nije za potcenjivanje. Veliki novac je u pitanju, pa ga valja zaraditi. Preosetljivi ste, ali i to će proći. Jedan Rak vas spasava.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Očekujte susret sa bolnicama ili bolesnim osobama; možda ćete se i Vi tako osećati. Razlog je subjektivan. U takvom stanju vam sve smeta, pa ste preoštri prema okolini i partneru. Ukoliko vas on ne poznaje dovoljno, može se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa vašim slabostima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Situacija se stabilizuje. Postajete svesni sopstvenih slabosti i rešavate da ih korigujete. Imate podršku osoba merkurijanskog tipa. Poželjno je ugledati se na njih, jer možete mnogo toga da naučite; ako ništa drugo, barem da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. SPošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji. Zahvaljujući vašem duhu, uspeh je zagarantovan.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam samoća, jer na miru nešto smerate. Situacija zahteva da se pokrenete iz učmalosti, bilo da se radi o školi ili novoj vezi. Strah i izolacija samo su odbrambeni mehanizmi. Ne verujete dovoljno vlastitim mogućnostima, pa se stoga i povlačite. Strelac vam svojim savetima pomaže.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone. Kombinacija mašte i stvarnosti je ono ka čemu treba težiti i što će vam bar danas pomoći da dobro funkcionišete. Čuvajte se prevara.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nadahnuti ste paranormalnim fenomenima i ekstrasenzorskim sposobnostima. Jedan od razloga leži u pojačanoj intuiciji. Prizemne Ribe će, zahvaljujući inovacijama, imati dobar uticaj na okolinu, posebno kad su posao i novac u pitanju. Nervoza je prateća pojava neplaniranih događaja.

OSTAVI KOMENTAR