Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 30. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 30. decembar 2011. godine

SHARE

27. rođendan danas proslavlja košarkaš Majami Hita, LeBron James.

21.03 – 20.04. OVAN

Zbivanja su vas dočekala spremnog, pa su stoga i vaši postupci adekvatni. Postoji problem koji se odnosi na kuću, ali ste svesni da on nije od juče. Današnji razgovori pokušavaju da vas izbace iz ravnoteže. Vi ne želite da stvarate probleme, iako se javljaju sami od sebe. Okrenite se emocijama.

21.04 – 20.05. BIK

Ukoliko se ne osećate sjajno, znajte da je osećanje prolazno. Prijateljski ste raspoloženi prema okolini i preplavljeni snažnim emocijama. Nažalost, morate se pripremiti i na svojevrsni obračun. Familija na svaki način pokušava da vas iznervira, pa joj nemojte priuštiti to zadovoljstvo. Oprezno u saobraćaju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko ste nezadovoljni stvarnošću, nastojte da utočište pronađete bežeći u svet mašte i planirajući daleko putovanje. Mogući su finansijski kiksevi većih razmera, pa povedite računa o tome u šta ulažete. Čuvajte stvari, kako ne biste postali meta lopova. Stomačni problemi ukazuju na neadekvatnu ishranu.

21.06 – 20.07. RAK

Pošto se emotivno odnosite prema okolini, prijatelji će vam se poveravati i tražiće savete. Današnja druženja utemeljena su na duhovnom afinitetu. Iskoristite svoje mogućnosti na adekvatan način, jer samo u tom slučaju nećete imati vremena da se nervirate. Savetuje se optimističko razmišljanje. Čuvajte zdravlje.

21.07 – 21.08. LAV

Ostvarili ste sve što ste zamislili, pa se dosađujete. Budući da imate vremena više nego inače, razmišljate o nevažnim stvarima i nervirate se. Svest o sopstvenim vrednostima trenutno je umanjena, te otuda i preispitivanja i sumiranja rezultata. Budite dinamičniji.

22.08 – 22.09. DEVICA

Planirate putovanje. Zbog viših okolnosti, teško ćete ga realizovati. Danas je poželjno biti oprezan u komunikaciji sa partnerom i prijateljima, jer sitna nepažnja može dovesti i do posledica. Okrenuti ste nečemu što je daleko od stvarnosti.

23.09 – 22.10. VAGA

Volite svečanosti i druženja, i to više od drugih, tako da se trudite da što bolje izgledate. Velike promene u životu napokon su tu. Najgore je prošlo, a od naredne godine puno očekujete. Kad tome dodate i nerviranja oko roditelja, nije vam lako. Statusne promene, i to nabolje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Planirate putovanje, ali se može dogoditi da zbog opšte slabosti organizma na njega ne odete. Većina pripadnika znaka ostvaruje sve što je naumila. Poželjno je biti oprezan u saobraćaju. Povratite optimizam u vezi sa osobom sa kojom se niste dugo videli i pokušajte da realizujete susret. Zdravstvena situacija nije sjajna.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ulažete maksimum snage u ostvarivanje izvesnog projekta. Do te mere ste okupirani željom da istrajete da nemate vremena da se opterećujete slavljem. Odlazak na put može vam umnogome popraviti raspoloženje. Danas ste emotivniji nego obično, i to s razlogom.

21.12 – 19.01. JARAC

Zbog čega se sukobljavate sa partnerom kad on ionako radi po svome? Doza lukavosti nije na odmet. Ne morate mu uvek otvoreno reći šta mislite, posebno ako se to kosi sa njegovim stavovima. Pošto se idealistički ophodite prema svima, nije ni čudo što ste katkad i nezadovoljni.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sva zbivanja odnose se na ljubav. Partner i deca su u središtu pažnje. Pošto ste skloni preterivanjima, neka vas ne iznenade problemi sa žlezdama. Samo u hitnim slučajevima obratite se lekaru. Opustite se i uživajte u krugu prijatelja.

19.02 – 20.03. RIBE

Trenutno ste u dilemi: da li obnoviti vezu ili je pretvoriti u prijateljstvo? Ovo drugo je realnija varijanta. Osetljivi ste na probleme, pa ih odložite. Strpite se nekoliko dana. Obaveza imate preko glave.

OSTAVI KOMENTAR