Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 3. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 3. februar 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas proslavlja pevač Sean Kingston.

21.03 – 20.04. OVAN

Optimistički pristup problemu je izražen, pa ćete ga lakše prebroditi. Ne dozvolite da nepažnjom upropastite niz povoljnih šansi. Glavobolja i problemi sa sinusima su prolazni.

21.04 – 20.05. BIK

Na materijalnom planu su mogući promašaji, pa budite oprezni. Krivicu za to delimično snosite sami, a delom su više okolnosti uticale na to da se štošta ne odvija željenim tempom. Pripremite se uskoro na konkretne događaje. Posvetite se partneru.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U potrazi za novim sadržajima, vaša snalažljivost dolazi do izražaja. Finansijski dobitak će biti normalna pojava. Morate opreznije postupati i manje pričati, jer postoji opasnost od nepotrebnih uzbuđivanja. Neko od vas može iznuditi odluku na silu. Kajaćete se.

21.06 – 20.07. RAK

Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete ih danas šokirati snagom svoje ličnosti. Pošto se nikome ne žalite, stvarate lažan utisak da je sa vama sve u redu. Probleme rešavate sa lakoćom, ali po koju cenu?

21.07 – 21.08. LAV

Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Imate osećaj da vam ništa ne pada s neba. Pošto vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije i bićete spremni za nove radne pobede koje su pred vama. Obim poslova se povećava. Sujeta će biti nahranjena.

22.08 – 22.09. DEVICA

Menjate iz korena pristup problemu. Uspeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Značajnu korist možete imati kako od njih, tako i od adekvatnih ustanova. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika. Biće sve daleko povoljnije nego što ste zamislili.

23.09 – 22.10. VAGA

Situacija nije ružičasta, ali nemate vremena da se udubite u svoj slučaj. Možda biste i mogli, ali vas od trenutne situacije hvata panika. Od partnera vas dele kilometri, na totalno ste različitim talasnim dužinama. Nikako da se usaglasite. Ako nastavite ovako, još više ćete se distancirati. Veza je u prolaznoj krizi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Poslednjih dana ste se preforsirali, pa ste malaksali i obamrli. Pošto ste imali sijaset emotivnih problema, vest o odlasku na put prijatno će vas obradovati. Još ako to bude inostranstvo? Spremate se za susret sa dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko ste nekoga isprovocirali i ozbiljno naljutili – nije ni čudo. Zdravstveno stanje, posebno psihičko, prilično je konfuzno. Razmišljanja o kupoprodaji nekretnine više su nego moguća. Brinući kako da taj problem prevaziđete, zaboravljate na sam problem, koji nije za potcenjivanje.

21.12 – 19.01. JARAC

Partner može da vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne. Ne dozvolite da lažni ponos uprska stvar. Ionako ste imali emotivnih problema zbog svoje neprilagođenosti i netolerancije.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Napokon ste zadovoljni: prijatelji misle na vas a partner vas šarmira. Savetuje se da obratite pažnju pre svega na zdravlje, jer vam je imunološki sistem uzdrman, a virusi haraju na sve strane. Unosite više voća i povrća i utopljavajte se.

19.02 – 20.03. RIBE

Puni ste snage i želje da se borite sa problemima, ali već na prvom koraku se povlačite. Pošto su evidentni problemi na nivou ličnosti, pokušajte da se osamite i da razmislite gde grešite. Odmorite se i realno procenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Jedino konkretna akcija donosi rezultate!

OSTAVI KOMENTAR