Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 28. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 28. oktobar 2011. godine

SHARE

44. rođendan danas proslavlja slavna glumica Julia Roberts.

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste trenutno prijemčivi na uticaje sa strane, birajte društvo. Ukoliko se družite sa vedrim osobama, one će na vas preneti delić svoga optimizma, pa su šanse da prebrodite krizu dana veće. Stoga izbegavajte violentne situacije i osobe. Ne zaboravite ni na partnera, pogotovu ako je Strelac.

21.04 – 20.05. BIK

Zvezde su vam naklonjene, pa je dan idealan za brzo sticanje popularnosti i uspeha bez mnogo truda. Sve se odvija sa lakoćom. Jedini problem je to što povoljan period neće dugo trajati. Stoga iskoristite momenat i budite u pravo vreme na pravom mestu. Lenjost i preterivanja mogu da uspore ostvarenje rezultata.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Zbog nečega ste zabrinuti. Ne dozvolite da pobedi panika, jer se morate boriti ako želite da strah nestane. Važno je učiniti sve što zavisi od vas, pošto na više okolnosti ne možete uticati. Ukoliko ovo shvatite, lakše ćete prebroditi krizu i bolje funkcionisati. Neosnovana ljubomora produbljuje jaz između vas i partnera.

21.06 – 20.07. RAK

Podložnost uticajima sredine je jaka, ali od nje možete imati koristi. Pošto posedujete intuiciju, jednu od osobina pripadnika ovog vodenog znaka, iskoristite je tako što ćete se distancirati od tuđih problema, a savetom ukazati na greške. Biće vam zahvalni. Postigli ste da se vaše reči cene.

21.07 – 21.08. LAV

Samo ukoliko prestanete da se namećete drugima, imaćete šansu da budete zadovoljni. Poznanstvo ili veza koju danas ostvarite može biti značajnija nego što pretpostavljate. Najverovatnije je da želite da se osamite, što je nemoguće. Prisustvujete većem skupu. Jedna Škorpija vas proganja.

22.08 – 22.09. DEVICA

Od partnera očekujete mnogo, jer mnogo i dajete. Samo sitničavim ponašanjem možete ga od sebe oterati, pa stoga povedite računa o nekim postupcima. Da li to što zahtevate partner zaista može da ispuni ili malo preterujete? U ljubavi se savetuje tolerantnost. Ne može uvek da bude po vašem.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto se fantastično osećate, dišite punim plućima. Uživajte u svakom trenutku, ne opterećujući se suvišnim pitanjima. Očekuje vas uspeh u onim stvarima za koje ste zainteresovani, ali se morate malo potruditi. Sve će biti lakše i lepše nego što ste pretpostavljali, pa je poželjno činiti krupne poteze.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svi današnji postupci zahtevaju puno napora i strpljenja, pošto se rezultati zasad ne naziru. Bićete u prilici da uvodite nove stvari, stvarate nove životne uslove, sve u cilju da daleko bolje funkcionišete. Ne precenjujte fizičku snagu i izbegavajte nasilje bilo koje vrste. Neko će od vas iznuditi priznanje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešan dan za Strelce. Ako ste rođeni u tom vatrenom podznaku, nadajte se prijatnim događajima i finansijskom dobitku. Očekuje vas blagostanje i ljubav, pa uživajte dok možete. Ipak, ne preterujte.

21.12 – 19.01. JARAC

Pridružite se Strelcima, pa uživajte u duetu. Sve današnje odluke i postupci biće ispravni i doneće vidljive rezultate. Koliko ste u stanju da prihvatite nove poslove koje nalaže trenutna situacija – diskutabilno je. Umete da budete inertni, jer ste osoba koja teško podnosi promene, čak i promene nabolje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pred vama je povoljna ponuda koju nikako ne smete propustiti. Ne razmišljajte mnogo o njoj, već krenite u akciju. Imate podršku partnera, ali mu i pored svega nalazite mane. Možda je ta večita netrpeljivost i doprinela tome da veza opstane. Partner je uvek spreman na nežnost, ali vi nikako da ga pomazite.

19.02 – 20.03. RIBE

Očekuju vas susreti sa starijim i odgovornim ljudima, ali postoji mogućnost da ste zbog njih zabrinuti. Pošto je zdravlje u pitanju, neke Ribe će brinuti za tuđe zdravlje, a neke će i same imati tegobe. Sklonost ka hroničnim problemima trenutno je naglašena. Mrzovolja je normalan rezultat opšteg stanja tela i duha.

OSTAVI KOMENTAR