Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 28. januar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 28. januar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Vaš prgav temperament stupa na scenu. Nemojte se začuditi ako se budete osećali kao žrtva nasilja. Za takvo stanje ste, zbog svog prkosnog stava, sami krivi. Uspeh ćete nesumnjivo postići, ali ne s lakoćom na koju ste računali. Izbegavajte brutalne ljude i agresivno ponašanje.

21.04 – 20.05. BIK

Planirate da nekuda otputujete i da se odmorite. Put na duže vreme pomoći će vam da se opustite i zaboravite na brige koje ste imali u prethodnom periodu. Mala nepažnja prouzrokovala je velike posledice, i to materijalne prirode. Pošto iznad svega volite novac, gubitak ste teško podneli. Uskoro ćete rešiti problem.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prijaće vam boemska atmosfera i spontanost. Osećate potrebu da se opustite i uživate, a da vas niko kritički ne posmatra i ne ogovara. Zato ćete nastojati da sebi upriličite društvo u kom ćete se osećati prijatno. Puno šale, dobre hrane i pića sigurno će vas opustiti. Ipak, ne preterujte!

21.06 – 20.07. RAK

Činite sve da na pravi način budete kreativni. To se pre svega odnosi na umetnički nastrojene pripadnike znaka. Osećate snažnu privlačnost prema nekome. Pošto je situacija specifična, nije sigurno da će doći do nečeg konkretnijeg; dakle, samo maštanja i površna razmena informacija.

21.07 – 21.08. LAV

Moguće su teškoće prilikom uspostavljanja kontakata. Nesposobni ste da objasnite neke svoje ideje i postupke. Važno je shvatiti da problemi dolaze isključivo sa vaše strane. Situacija može biti pomalo mučna. Osećanje izneverenosti i razočaranje čini vas defanzivnim. Samoća je spas!

22.08 – 22.09. DEVICA

Ovih dana Device su okupirane poslom i zdravljem. Ukoliko iskrsne problem u vidu bolesti, ne preuveličavajte ga, već preduzmite nešto konkretno. Hipohondričan stav neće vam pomoći. Možda bi trebalo napraviti kratak predah na planu posla i prepustiti se ljubavnim čarima. Partner vam izlazi u susret.

23.09 – 22.10. VAGA

Sve posmatrate iz idealističko-perfekcionističkog ugla. To neminovno dovodi do razočaranja, jer situacija nikad nije tako ružičasta. Morate uložiti daleko veći napor i biti spremni na odricanja ukoliko želite da prevaziđete problem, mada vam je strpljenje na izdisaju. Čuvajte se povreda.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Vašu trenutnu pažnju privlače ukućani i dom. Razmišljate o tome kako da poboljšate uslove života. Da li ćete napraviti veliko spremanje ili kupiti deo nameštaja – još uvek se ne zna. Evidentno je da kad nešto naumite, to morate po svaku cenu i da ostvarite. Zabrinuti ste za jednog člana porodice.

23.11 – 20.12. STRELAC

I dalje ste u top formi, bar kad je posao u pitanju. Svesni ste ciljeva i ne odustajete od njihove realizacije. Ono što vam posebno prija jeste osećaj da sve možete da radite slobodno i da vas niko sa strane u tome ne sputava. U fazi ste pomaka ka cilju na svim poljima. Puno posla, ali i konkretnih rezultata.

21.12 – 19.01. JARAC

Kontrolišete svoju senzualnost. Potiskujete napetost u ljubavnom životu jer nailazite na izvesna seksualna i emotivna ograničenja. Nije ni čudo kad ste preosetljivi i kad sa partnerom komunicirate na neadekvatan način. Morate nešto konkretno da preduzmete kako biste premostili ovaj jaz.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Budite realni i ne zanosite se mnogo, bar ne ovih dana. Aktivnosti svedite na razumnu meru, odmarajte se i družite se sa prijatnim osobama. Imunitet je slab, a sklonost ka prehladama evidentna. Da li ste primili vakcinu protiv gripa? Pravi je trenutak da to učinite, pod uslovom da grip niste već zaradili.

19.02 – 20.03. RIBE

Vaše okruženje misli da se ponašate čudno. Partner se sa tim slaže i smatra da ste bezrazložno neugodni i selektivni. Iako pokušava da vam ukaže na greške, u tome neće uspeti, jer nikome ne dozvoljavate da utiče na vaše stavove. Grešite. Potražite savet neutralne osobe. Pomoć vam je neophodna.

OSTAVI KOMENTAR