Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 28. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 28. decembar 2012. godine

SHARE

null

31. rođendan danas slavi lepa engleska glumica, Sienna Miller.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Planete nagoveštavaju sreću i ljubav. Tek, svojski vas podržavaju u nastojanjima da uživate. Trenutno su vam strani problemi koji su vas do juče nervirali. Shvatate koliko ste pogrešno postupali. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav. Uživajte.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Bikovi su zaljubljivije prirode nego inače. Danas možete “izgubiti glavu” kad se najmanje nadate. Evidentne su pojačane emotivne reakcije. Pod uslovom da ste ispunjeni, one će biti svedene na minimum. U protivnom, biće nevolje. Nastojte da pažnju usmerite na pozitivne stvari, a ne na sukobe sa okolinom.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Menjate predmet interesovanja, zaokupljeni ste novim zanimljivim sadržajima. Pokušavate da nešto od naučenog primenite u praksi, i to u cilju boljeg funkcionisanja. Pošto ne želite da oskudevate u elementarnim stvarima, svojski se potrudite da poboljšate životne uslove. Neumorni ste.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sa Blizancima odlično sarađujete, što nije baš česta pojava. Vaše misli su okupirane novim sadržajima, pa ste možda malo površni. Proći će i to stanje, ali želja za znanjem neće. Situacija zahteva prekvalifikaciju, tj. stručno usavršavanje. Planirate nove porodične susrete. Ne mirujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi su srećni i zadovoljni. U ovom raspoloženju više uživaju muški pripadnici znaka, ali ni Lavice neće ostati kratkih rukava. Neočekivani događaji vraćaju im optimizam, a jedan susret budi nove nade. Sa Vodolijama ste uspostavili drugarski kontakt, pošto su one digle ruke od nečeg ozbiljnijeg.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete ogroman napor kako biste izvršili obaveze, ali vam nije teško jer ste svesni cilja. Snalažljivo rešavate porodična pitanja, ne želeći nikog da povredite sopstvenim osećanjima. Ona su daleko izvan stereotipnog procesa razmišljanja i “proze”. To je vaša mala intima. Mašate o jednom susretu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Burne reakcije, svađe i nerviranja… Vage koje su se obezbedile na emotivnom planu nemaju ovih problema. One su mirne kao bubice. One druge, sa manje sreće, nezadovoljstvo prebacuju na okolinu, okrivljujući je za sopstvene neuspehe. Nadajmo se da pripadate prvoj grupi i da ne širite nervozu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Planirate nove društvene kontakte. Pokušavate da organizujete susret sa osobama koje dugo niste videli i koje su vas skoro zaboravile. Druženje sa Blizancima i Devicama pravi je melem za dušu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve vam je naklonjeno. Umetnički ste orijentisani, emotivno zadovoljni. Sa partnerom ostvarujete skladnu i korisnu vezu iz koje oboje profitirate. On mora više da radi, a vi ste zaduženi za “marketing”. Tako se ponaša većina pripadnika znaka. Danas izlazite u društvo i provodite se.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pred vama je puno posla, a malo pomoći. Pod uslovom da delite život sa Strelcem, morate stalno da radite. Dok on sebično uživa, vi se brinete o prozaičnim stvarima, jer ste pripadnik praktičnog zemljanog znaka. Ukoliko ste se udružili sa pripadnikom vodenog znaka, bićete drugačije sreće.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Divni trenuci sa Lavovima baziraju se na drugarstvu. Shvatate da ste od njih očekivali nemoguće i nije vam jasno kako je moguće da ste bili tako “glupi”. Situacija se razbistrila, pa ste prema partneru tolerantniji nego inače. Porodični događaji utiču na naglu plimu optimizma i aspekata spoljašnje sreće.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Evidentna je mentalna, emotivna ili fizička kriza. Odgovor na mnoga pitanja potražite u nedostatku vitalnosti, pa nastojte da ojačate. Prija vam samoća, jer niko nije u stanju da vas oraspoloži. Pomoć sa strane je neznatna, a ljudi neadekvatni. Srećom, kompletno nezadovoljstvo samo je subjektivno i prolazno.

OSTAVI KOMENTAR