Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 27. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 27. jul 2012. godine

SHARE

66. rođendan danas proslavlja glumac Rade Šerbedžija.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Dobre ste volje, mada za to nemate konkretnih razloga. Planirate putovanje od kog puno očekujete. Pošto će ono morati da se odloži, naoružali ste se strpljenjem. Planetarni aspekti ukazuju na to da je dan povoljan za pisanje. Iskoristite ga tako što ćete se uzdati isključivo u sopstvene mogućnosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Za nagli priliv optimizma i samouverenosti zahvalite partneru, koji vas u svemu podržava. Narednih dana ćete blistati na svim poljima, ukoliko ste radili na tome. Važno je znati šta hoćete, a planete vas podržavaju u tome da istrajete. Treba izbegavati sebičnost i diktatorsko ponašanje prema okolini.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Narednih dana novac se prosto lepi za vas. Pošto volite da uživate u lepim i luksuznim stvarima, pokušaćete da ih sebi priuštite. Niste osoba koja čeka da joj novac padne s neba. Aktivno se trudite da ga zaradite, jer on poseduje energiju koja vam izuzetno prija. Važno je naučiti da ga delite sa drugima.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu. Ova uloga teško vam pada. Ukoliko niste zadovoljni, znajte da ste sami sebi najgori neprijatelj. Ukoliko ne znate da osmislite život, razmišljajte u tom smeru. Nije poželjno opterećivati se sitnicama, jer ste skloni psihosomatskim bolestima. Problemi idu iz glave.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Bićete izvesno vreme u situaciji da se bavite isključivo ličnim stvarima. Pošto vam okolina svojski pomaže, uspeh je neminovan. Razmišljate o novim načinima kako da rešite problem vezan za partnera. On je počeo da se povlači, postao je imun na vaše sanjalačke poglede. U čemu grešite?

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Posle kratkog predaha i emotivnih lutanja, ponovo ste počeli normalno da funkcionišete. U želji da dokažete sopstvenu važnost, bićete izuzetno uspešni. Nije prijatno saznanje da ste sa nekim samo gubili dragoceno vreme. Ponovo je počeo da radi razum. Ambiciozni ste i istrajni.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko sebi ne možete da pruštite luksuzne stvari, o njima maštate. Mnoge Vage očekuje avantura koja se pretvara u nešto ozbiljnije. Ljubav vam pomaže da zaboravite na egzistencijalne probleme. Pošto se radi o širokom spektru osećanja, ona ne mora biti vezana samo za suprotni pol.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U fazi ste regeneracije. Način na koji to činite prosto je fascinantan. Kao da do juče niste bili u velikim problemima. Lepši ste i izazovniji nego ikad. Pošto vam se smeši partner u vidu Blizanca ili Device, spremno ga dočekajte. Mogući su finansijski problemi zbog nekontrolisanog trošenja para.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je dan upravo onakav kakav se samo poželeti može. Druženja, partnerstvo, skladna emotivna atmosfera. Još ukoliko ste došli do saznanja da su partnerove želje važne isto kao i vaše? Pošto se radi o osobi na koju se apsolutno možete osloniti, poklonite joj više pažnje. Ona to zaslužuje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Već duže vreme planete nemilosrdno utiču na vaše raspoloženje. Niko nije dovoljno dobar da bi zaslužio vašu pažnju. Fizičku slabost prevazilazite samo pozitivnim pristupom životu, pravilnom ishranom i odmorom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ovih dana ćete imati više sreće nego pameti, ne samo sa partnerom već i sa kreativnim radom. Možda je to jedan od uzroka magnetske fatalne privlačnosti? Ko može da odoli tolikoj količini šarma? Samo Vaga je spremna da vas prihvati bez rezerve.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Narednih dana bolje se osećate, ali ćete više vremena provoditi u kući, koja je inače glavni centar događaja. Pošto su mogući psihosomatski problemi, sprečite ih u korenu. Pokušajte da u snovima potražite odgovor.

OSTAVI KOMENTAR