Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 27. april 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 27. april 2012. godine

SHARE

Svoj 20. rođendan danas proslavlja pevačica Allison Iraheta.

21.03 – 20.04. OVAN

Evidentna je sklonost ka planovima koji nemaju puno veze sa stvarnošću, prehladama, nervozi i iscrpljenosti. Kad je tako, pokušajte da nešto konkretno uradite kako biste ublažili posledice i popravili raspoloženje. Strelci su prave osobe koje vam pomažu da se opustite i izbegnete krizu. I Vaga je od koristi.

21.04 – 20.05. BIK

I dalje ste komunikativni, raspoloženi i kreativni. Kolega Blizanac vas može na izvestan način izbaciti iz takta, pa budite oprezni kad je on u pitanju. Sve što on kaže primite sa rezervom. Ljubavni nesporazum se stišava.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Partneru pripisujete osobine koje nema, idealizujete ga, pa će biti problema kad se suočite sa stvarnošću. Shvatate da je vaš ljubavni odnos donekle plod mašte, ali vam je teško da to priznate. Pokušajte da barem danas uživate u porodičnoj sreći. Bavite se i umetnošću, jer se u njoj dešavaju upravo stvari za koje ste danas spremni.

21.06 – 20.07. RAK

Stvaranje udruženja ili članstvo u nekoj organizaciji je prava stvar. Uspešna komunikacija sa Blizancima i Devicama nudi nove šanse.

21.07 – 21.08. LAV

Dešavaju vam se fantastične stvari. Eto razloga za enormne količine ljubavi koju emitujete na okolinu. Samo pazite da ne preterate sa dobročinstvima, jer partner lako može iskoristiti vašu dobrotu. I ne samo on… Zdravi ste, uspešni, a finansijski zadovoljni, pa je sujeta nahranjena.

22.08 – 22.09. DEVICA

Problem dana odnosi se na zdravlje i imunitet. Prehlade, virusne infekcije i malaksalost postaju prateća pojava. Samo odmorom i pravilnom ishranom ovo stanje možete svesti na razumnu meru. Emotivni nesporazumi su posledica preteranih očekivanja i idealizovanja partnera.

23.09 – 22.10. VAGA

Što više ljudi i susreta – to bolje. Komunikativnost, jedna od vaših glavnih osobina, danas je u prvom planu, pa ćete nastojati da je sprovedete u delo. Posetite stare prijatelje i tračarite s njima do mile volje. To će vas odlično opustiti. Ustvari, vi se bez razloga osećate usamljeno i pomalo neshvaćeno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Veoma ste zadovoljni porodičnim i emotivnim životom. Pokušajte da to stanje pretvorite u trajno. Nemojte se nervirati zbog sitnica. Ukoliko se budete opterećivali i razmišljali o lošim odnosima, samo ćete se nervirati. Uživajte u krugu familije.

23.11 – 20.12. STRELAC

Zdravstveni problemi i dalje postoje, ali brzo ćete ih sanirati. Iskoristite dobru moć koncentracije za ono što ste dugo odlagali. Završite davno započete poslove i uredite životni prostor. Fizičke aktivnosti su u poslednje vreme smanjene, pa se dodatno angažujte i više vremena provodite na svežem vazduhu. Malaksali ste, ali je to prolazno.

21.12 – 19.01. JARAC

Viši pripadnici znaka se dobro osećaju, rade ono što vole i ne opterećuju se glupostima. Oni drugi su u stalnim premišljanjima. Kolebaju se pri donošenju odluke, ljubomorni su na partnera, svađaju se i inate. Neki su i ludo zaljubljeni. Možda ste to vi?

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uskoro se rešavate problema sa žlezdama i hormonima. Sa partnerom su evidentni nesporazumi, jer njega krivite za svoje loše zdravlje. Sami ste nerviranjem i neurednim životom doprineli da do toga dođe.

19.02 – 20.03. RIBE

Od nastupajućih događaja puno očekujete. Imate potrebu da sprovedete korenite promene u načinu života. Ono što je zajedničko svim pripadnicima znaka jeste ozdravljenje i poboljšanje prilika, ne samo emotivnih već i finansijskih. Srećno!

OSTAVI KOMENTAR