Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 26. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 26. oktobar 2012. godine

SHARE

45. rođendana danas proslavlja suprug Nicole Kidman, muzičar Keith Urban.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Trud je maksimalan, a rezultati osrednji. To vas nervira! Pokušajte da se što manje nervirate i da osećanje unutrašnje blokade ublažite bavljenjem sportom i stvarima koje relaksiraju. Više vam prijaju fizički poslovi nego mentalne aktivnosti. Jarac vas sprečava da ostvarite ideje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Izbegavajte ljubomorne scene i opterećivanje partnera suvišnim pitanjima ako želite da spasete vezu. U svim sferama života osećate se nadmoćno. Ne razmišljate o tome da svojim postupcima opterećujete okolinu. Pošto ćete biti u situaciji da kontaktirate sa Škorpijama, bar se potrudite da ne komplikujete odnose.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iskoristite planetarne pogodnosti. Očekuje vas uspešan dan, sa Strelcima dobra saradnja. Pošto Strelci utiču na razne oblasti života, od njih očekujte još neke neplanirane događaje. Možda vam spontano pokažu simpatije? Razne varijante su moguće.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Loša zdravstvena situacija je posledica neadekvatnih planetarnih uticaja. Pošto su oni prolazni, budite strpljivi. Niste svesni toga sa kojom brzinom rešavate probleme. Vodolija utiče na to da vam oni izgledaju marginalno. Ona na vas prenosi svoj urođeni optimizam i šarm, pa se s njom družite što je više moguće.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Srećne okolnosti pomažu vam da prebrodite rizik. Pred vama je puno uzbuđenja i neočekivanih novosti koje, zahvaljujući urođenom talentu, prihvatate kao normalne. To obično činite kad se radi o dobrim stvarima. Na neprijatnosti ne reagujete tako optimistički. Pravi je momenat za to da prihvatite jedan izazov.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući ranijim potezima, danas uživate u plodovima. Pod uslovom da život delite sa Strelcem ili sa njim na bilo koji način sarađujete, od te veze ćete imati više koristi vi nego on. Stoga ga nemojte ljutiti, već nastojte da što je moguće više iskoristite njegovu dobru volju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto mislite da ste najpametniji, možete imati problema ako vam se neko usprotivi. Sa Škorpijama niste u najidealnijim odnosima, pa povedite računa o tome da pripadnike ovog znaka ne uplićete u rasprave i tračeve. Škorpije vam to neće oprostiti. Daleko su opasnije nego što na prvi pogled izgledaju. Budite oprezni!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sve se vrti oko ljubavi. Nova veza je na vidiku. Ako se radi o Biku, ima šanse da bude trajna. Pošto su umetnički talenti naglašeni, uživajte ne samo u njima već i u drugim lepim stvarima. Simpatija vas podržava, ali i opominje da ne preterujete. Morate naći zlatnu sredinu kad su slabosti u pitanju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pod uslovom da više radite, a manje pričate – nadajte se uspešnom danu. Mnoštvo povoljnih momenata trenutno je na vašoj strani. Blizanci, Device, pa čak i Ribe – čine sve da vam izađu u susret. Zbog čega ste arogantni i terate po svome? Prihvatite predlog, jer nemate šta da izgubite. Klevete su neosnovane.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Na momente osećate da ste nemoćni da se izborite sa problemima koji poprimaju megalomanske razmere. Rasprave se nikako ne savetuju, ali se zato preporučuje bavljenje stvarima koje mogu uticati na oslobađanje unutrašnje presije. Često ste bili u ličnoj situaciji, pa se setite već oprobanog recepta.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

U elementu ste. Glavni smisao dana je ljubav, oko koje se sve vrti. U znaku ste radosnih vesti i događaja. Umetničke sklonosti su takođe izražene, pa zahtevaju konkretnu realizaciju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Dan je u znaku interesantnih vesti od izvesne osobe od koje ste odavno digli ruke. Još ako je u pitanju Škorpija… Pošto ste još uvek pod okriljem planetarnih uticaja koji vas štite, nemate razloga da paničite i strahujete. Polako ali sigurno se spremajte za period koji uskoro sledi. Do tada, maksimalno iskoristite sve što vam se pruža.

OSTAVI KOMENTAR