Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 26. april 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 26. april 2013. godine

SHARE

null

24. rođendan danas proslavlja Daesung, glavni pevač grupe Big Bang.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Inspirisani ste potrebom za ljubavlju, umetnički raspoloženi, vedri i zadovoljni. Treba iskoristiti ogromnu količinu stvaralačke moći na adekvatan način: što više raditi, ali i krenuti u ljubavno osvajanje. Vašem šarmu je veoma teško odoleti. Hrabro napred!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Vaše već uveliko uzavrele strasti može da ustalasa Strelac ili Škorpija. Umetnički ste orijentisani, smisao za harmoniju i ritam je naglašen, pa je to jedan od razloga za dobro raspoloženje. Iskoristite magični šarm kako biste, vršeći uticaj na okolinu, postigli ono što ste naumili. Grešite ako obavljate poslove u žurbi.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iako situacija zahteva aktivnost, razapeti ste između želja i mogućnosti. Treba osluškivati vlastite sposobnosti i ne precenjivati se. Opterećuju vas laži kojima ste okruženi. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, šansa da budete prevareni postaje moguća. Zato budite oprezni. Umetničke duše će biti zadovoljne.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Želite da radite više poslova istovremeno, mada vam smeta površnost. Uspećete da se fokusirate sa podjednakom pažnjom na sve čega se latite. Eto kakvi ste vi – prosto idealni. Smisao za trgovinu je naglašen, pa ćete se baviti kupoprodajom. Sanjalački raspoloženi Rakovi će imati pojačan spisateljski dar.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Puni ste snage i želje da rešite nagomilane probleme. Ne ulazite u rasprave sa partnerom jer iz njih lako možete izaći kao povređena strana. Savetuje se oprez ne samo u saobraćaju već i u drugim vidovima komunikacije. Pojačan priliv bioenergije iskoristite na adekvatan način.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izuzetno uspešan dan za sve Device koje se bave umetnošću i žive u svetu imaginacija, a loš za praktične pripadnike znaka. Ovi drugi lako mogu biti nasamareni, jer su pažnju usmerili na nevažne stvari. Stoga budite oprezni. Mogući su i napadi nervoze kombinovani sa malaksalošću.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vaš smisao za lepotu danas je u prvom planu. Pod uslovom da ste spremni na kompromise, bićete i emotivno zadovoljni. Postavlja se pitanje preko čega sve treba preći. Pošto imate isuviše dostojanstva, kolebate se. Savetuje se racionalisanje sopstvenom energijom. Veća suma novca je na pomolu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izuzetno uspešan dan u kom akcenat stavljate na razne vidove saradnje i veze koje mogu biti značajne za vašu budućnost. Ono što treba izbegavati jeste samoća. Prija vam druženje sa Vagom ili Bikom, pa nastojte da što više vremena provedete sa njima. Ti trenuci će vas maksimalno osvežiti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Do svega dolazite teško, ili vam se tako samo čini. Razloga za pesimizam ima koliko god hoćete, glavni se odnosi na ne baš sjajno zdravlje, ali vi ste ipak optimista. Većina pripadnika znaka, i to starijih, može imati zdravstvenih problema, ali će ih uspešno prevazići. Mlađi se mogu osetiti iscrpljeno, ali sve je prolaznog karaktera.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko ste shvatili situaciju i iz nje izvukli pouku, bićete uspešni na svim poljima. Članovi porodice vas u tome podržavaju. Budite mudri, pomalo lukavi, pa ćete sa minimalnim naporom postići maksimalne rezultate. Ako budete išli glavom kroz zid i svima govorili istinu, ništa nećete postići. Birajte!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Partner vas ne sluša i stalno izmiče kontroli, pa je sitna svađa moguća u takvim situacijama. Pošto sve što je loše ima i dobrih strana, iz trenutnog ljubavno-partnerskog odnosa možete izvući i neku korist. Najvažnije je to da ćete se osećati slobodno. Ništa i niko vas neće sputavati.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sanjalački raspoložene Ribe, umetničke dušice, imaće izuzetno uspešan i kreativan dan. Polazi im za rukom da se lako transformišu i uđu u tuđa stanja. One druge, kojih, nažalost, ima daleko više, biće razapete između želja i mogućnosti. Kao da ih neko koči i blokira njihove akcije. Ljubavna harmonija.

OSTAVI KOMENTAR