Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 24. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 24. avgust 2012. godine

SHARE

24. rođendan danas proslavlja engleski glumac Rupert Grint.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste se dovoljno istrošili na planu emocija, rešavate da počnete da radite. Krajnje je vreme, jer su se u međuvremenu nataložili poslovi. Dan je povoljan za njihovo završavanje. Ne opterećujte se trenutnom stagnacijom u ljubavi. Prolaznog je karaktera. Uskoro ćete opet biti na sedmom nebu!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Za divno raspoloženje i prijatne trenutke u društvu voljene osobe zaslužne su planete i njihove pozitivne vibracije. One obećavaju povoljan ishod jednog događaja, ali i upozoravaju na to da se ne opustite. Morate biti u stalnoj pripravnosti, jer se situacija svakodnevno menja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nervoza je trenutno naglašena. Razloga za napetost i imate i nemate. Dugo ste prikrivali nešto od bližnjih, pa sada na prečac želite da ispravite grešku. Neće moći, jer su evidentni zastoji izazvani višim stavom. Morate to utuviti sebi u glavu i polako rešavati problem za problemom.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Imate posla preko glave, što i nije tako loše. Pod uslovom da nemate šta da radite, razmišljate o stvarima koje izgledaju nerešive. Zabrinutost za zdravlje nema osnova. Za početak, morate videti u čemu ste grešili. Uskoro sledi poboljšanje, pod uslovom da promenite pristup problemu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

I dalje ste “priključeni na visoki napon”. Dokle ćete uspeti da funkcionišete ovim tempom, veliko je pitanje? Ako shvatite ljudsku prolaznost u prostoru i vremenu, videćete da ste se uzalud namučili. Odmarajte se, pokušajte da se opustite, kako fizički tako i psihički.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Device mogu imati zdravstvene probleme izazvane pogrešnim načinom života. Preopteretili ste organe za varenje, što se može odraziti na trenutno stanje organizma. Dan je povoljan za pisanje, završavanje započetog i veliko spremanje. Imate u kući mnogo suvišnih stvari. Otarasite ih se!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon su pred vama prijatan dan i lep susret. Opuštate se i na trenutak odlažete problem. Stav je ispravan, pošto ga po svaku cenu ne možete rešiti. Kad nastupi povoljan momenat, znaćete na čemu ste. Neizvesnost je neprijatna. Tešite se, jer će uskoro biti daleka prošlost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste svim i svačim, prvenstveno samim sobom. Negde u startu grešite. Za početak, posvetite više pažnje fizičkom izgledu, jer ćete se lepše osećati. Morate prikupiti snagu za konačni finiš. Cilj je nadomak ruke, te nije poželjno da na kraju zabrljate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nudi vam se mnoštvo povoljnih prilika, ali na vama je da odaberete onu pravu. U dobrom ste stanju, nervoza je na trenutak iščezla, tako da uživate u svim aspektima života. Sređujete zapuštene međuljudske odnose, svesni svoje nesavršenosti. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Uspešan dan, nema šta! Sve stvari držite pod kontrolom. Maštate o susretu od kog mnogo očekujete. Da li ste spremni da nešto promenite u životu? Okolnosti to zahtevaju, a na vama je da li ćete to ostvariti. Od toga zavise budući događaji.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Što ste želeli, to ste i dobili. Nerviranje je, doduše, propratna pojava. Kad bolje razmislite, ono nije važno pomena, ali je jače od vas. Ušli ste u period loše komunikacije i tračeva, pa možete snositi posledice. Zdravlje je na udaru, posebno nervi sistem i srce. Zato – pamet u glavu!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Kod vas se raspoloženje menja iz dana u dan. Juče ste bili nervozni, a danas ste totalno smireni. Surova stvarnost čini da se osećate kao da ste bačeni u pogrešno vreme na pogrešno mesto.

OSTAVI KOMENTAR