Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 23. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 23. novembar 2012. godine

SHARE

20. rođendan danas proslavlja voljena glumica i pevačica, Miley Cyrus.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ne opterećujte se nevažnim stvarima, jer imate prečeg posla. Sve današnje aktivnosti vezane su za ljubav i strast. Ukoliko se na taj način ne realizujete, pokušajte da nađete kompenzaciju u bavljenju umetnošću ili uživanju u njoj. Budite strpljiviji prema partneru, ne tražite sve sad i odmah.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Funkcionišete sa izrazito pojačanim senzibilitetom, koji može biti mač sa dve oštrice. Ukoliko savladate ljubomoru i agresiju, uživaćete u čarima voljene osobe. U protivnom, suočićete se sa inhibicijama. Poželjno je prihvatiti partnerove mane. Ne menjate njega, već sebe. Delotvornije je.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izuzetno konstruktivan dan. Imate naklonost zvezda u svim segmentima života. Vaš lični horoskop pokazuje šta vam najlakše polazi za rukom, pa se na tom polju angažujte. Uspećete da ostvarite sve zamisli. Vreme pred vama povoljno je za ljubav i lepe događaje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno svojim savetima pomažete, ali čim obavite svoj deo posla, ostajete, kao po običaju, sami. Pošto vas to stanje odvodi u bolesti, konstruktivna laž je pravi spas. Napravite spisak nekoliko spremnih odgovora kojima se valja distancirati od nasrtljivaca.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste želje za realizacijom talenata i ideja. Zvezde vas u tome svojski podržavaju, pa uspevate da u svemu istrajete. Sa partnerom provodite sjajne trenutke. Lepo se osećate, jer ste zadovoljni i svesni njegove naklonosti. Ljubav je najverovatnije glavna pokretačka snaga za mnoge pripadnike znaka.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iskoristite povoljne planetarne uticaje za one stvari koje vam nisu bile naklonjene. Pravi je momenat da ih okončate, ali i da započnete nešto novo. Videćete kako vam danas sve polazi za rukom, kako sve obavljate sa lakoćom. Emotivni nesporazum ćete izgladiti i učvrstićete vezu sa voljenom osobom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Razdražljivost je posledica preterivanja i neuzvraćenih emocija. Sami ste krivi za odnose sa okolinom, prvenstveno sa partnerom. Poželjna je tolerancija prema njegovim slabostima u onoj meri u kojoj je on tolerantan prema vašim. Obavezno se realizujte u nečemu, jer uludo traćite talente.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uživate u pogodnostima života na svim poljima. Zračite optimizmom, ljubav vam ne nedostaje, imate je u izobilju. Ne propuštajte prilike, jer kasnije mogu uroditi plodom. Ipak, povedite računa i o ishrani. Salce je počelo da se taloži oko bokova.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nude vam se prilike da napredujete. Ako ih iskoristite, biće super. Ove pogodnosti utiču na konsolidaciju na više frontova. Sve zavisi od toga koliko ste aktivni i koliko znate šta hoćete. Profitiraće samo oni Strelci koji se dovoljno budu potrudili. Zasučite rukave.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Komunikativni ste shodno prilikama. Ukoliko ste uspeli da se otvorite i kažete najbližima šta vas muči, isplivaćete iz problema. Danas je Riba ta koja može da vam svojim korisnim idejama pojednostavi put, ali i da vas optereti željom za dominacijom. Već duže vreme vam kod nje nešto smeta.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Uspešan dan, pod uslovom da znate šta hoćete, ali i da se tako ponašate. Neka vas ne iznenadi blagi zastoj na emotivnom planu. Dobro će doći da se oporavite od iscrpljenosti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Danas je pojačana želja za dominacijom i postoji mogućnost druženja sa Škorpijama. Stoga, drage Ribe, htele to ili ne, moraćete da ubacite u igru pripadnike ovog vodenog znaka. Zahvaljujući njihovoj podršci, ostvarićete planove. Nađite meru u komuniciranju, jer preterujete sa kritikom. Budite i samokritične.

OSTAVI KOMENTAR