Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 23. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 23. mart 2012. godine

SHARE

36. rođendan danas proslavlja glumica Michelle Monaghan.

21.03 – 20.04. OVAN

Na najbolji način koristite svoje ideje. Fantazija je bogata. Spremno dočekujete nastupajuće događaje rukovođeni ranijim iskustvom. Nekoga ste se uželeli, pa ćete prvom prilikom pokušati da uspostavite kontakt. Sa partnerom ste u fazi stabilnosti. Pozitivne emocije.

21.04 – 20.05. BIK

Dešavaju se zanimljive stvari – bar vam nije dosadno. Na momente ste nervozni, spremni da planete, da biste ubrzo bili potpuno smireni. Ko utiče na ovu promenu raspoloženja? Voljena osoba, naravno. Period pred vama je dobar za stvari koje uključuju imaginaciju, ali ne i za praktične stvari. Partner vas stimuliše na maštanje, mada treba povesti računa da u tome ne preterate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Želite da rešite probleme na emotivnom planu na vama svojstven način – što brže, to bolje. Pošto je problem dugoročne prirode, neće ići baš glatko. Što se nove simpatije tiče, stvari obećavaju munjevitu brzinu. Stalni partner čeka, dok se vi baškarite u zagrljaju nove simpatije, makar u mislima. Uzalud pokušavate da od nekoga stvorite ono što nije.

21.06 – 20.07. RAK

Morate iz trenutnih okolnosti izvući pouku i krenuti putem prosperiteta. Biće i ljubavi ukoliko se strpite. Rakovi su stare čekalice, pa će tek sa prvim letnjim mesecima opušteno uživati u nečijem zagrljaju. Pošto je mašta intenzivna, pokušajte da je praktično primenite. Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je bolje nego isprazni razgovori.

21.07 – 21.08. LAV

Romantično raspoloženi, živite u svetu čulnih fantazija. Čeznete, nekoga tajno obožavate. Da li postoji način da ga sretnete? Za sada će se sve svesti na obična maštanja. Pošto je osoba koja vas na to nagoni opasna iluzija, izbijte je iz glave. Bavite se umetnošću. Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete sopstvenim projekcijama. Budite objektivniji.

22.08 – 22.09. DEVICA

Uživate. Okrenuti ste osobama koje vas vole i u čijem društvu se ludo provodite. Iskoristite maksimalno ove trenutke, pošto vam se oni ne dešavaju baš često. Nova ljubav je na pomolu, mada izvesne probleme vezane za staru ljubav još uvek niste rešili. To na vas ne liči. Moć opažanja je naglašena, mašta bujna i inspirativni ste.

23.09 – 22.10. VAGA

Iako postižete uspehe, vi ipak niste zadovoljni. Učite se strpljenju i pokušajte da nađete utehu u sitnicama. Samo tako ćete biti zadovoljni. Osećate se voljeno i srećno. Ljubav vidite u svemu što vas okružuje. Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka, jer će vas jedino oni razumeti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uspešan dan, praćen gomilom obaveza, ali i konkretnim rezultatima. Kriza je za vama, pa možete da uživate u sopstvenim ostvarenjima. Mirni ste kao bubica, za razliku od prethodnih dana, kada ste bili spremni da ujedate. Zamislite kako je onima sa kojima ste stalno.

23.11 – 20.12. STRELAC

Aktuelna tema ovih dana jeste rad na sebi i o tome treba razmišljati. Da li ste svesni sopstevnih mana? Koliko ste spremni da se menjate? Da li uopšte znate zbog čega imate zdravstvenih problema? Da li ste svesni ljudske ograničenosti u prostoru i vremenu? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan. Poželjno je krenuti sa promenama, najpre od samoga sebe. Nema sumnje da ćete u tome i uspeti.

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko niste svesni uspeha, problem je subjektivne prirode. Sve ukazuje na priznanja, radosti i sreću, ali vaša pesimistička narav nije u stanju da to prihvati. Lakše se snalazite u problemima. Nezadovoljstvo je stanje sa kojim ste se prosto saživeli, pa u tome leži jedan od razloga za trenutne blokade. Na emotivnom planu, mogući su preokreti, i to nabolje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period se nastavlja. Uživate u svim oblastima života. Pod uslovom da partner umereno pokazuje osećanja, veza će opstati. U protivnom, činićete sve da se distancirate. Ukoliko neko pokuša da vas omalovaži, teško njemu. Pokazaćete mu zube. Novčani dobitak.

19.02 – 20.03. RIBE

Intuicija je izražena, pa se savetuje da je iskoristite. Uticaćete na druge, uvoditi promene u ono čime se bavite, ali neka vas ne iznenade naleti nervoze. Mnoge Ribe će imati pojačane ekstrasenzorske sposobnosti. One praktične neka se nadaju uzrujavanjima i nenadanim poslovima. Primenite ranija iskustva; čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove, i obrnuto.

OSTAVI KOMENTAR