Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 23. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 23. avgust 2013. godine

SHARE

Kobe Bryant All Smiles With A Smart Car

Svoj 35. rođendan danas proslavlja slavni američki košarkaš Kobe Bryant!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

O nekome intenzivno razmišljate. Želja za ljubavlju kod Ovnova je pojačana, kod nekih se čak bude instinkti za stvaranjem potomstva. Kad nešto naumite, to obično i ostvarite. Problem je u strpljenju. Želite da sad i odmah budete načisto na čemu ste. Više okolnosti to ne dozvoljavaju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Razmišljate o inostranstvu ili putovanjima u daleke krajeve. Mašta radi. Morate najpre stvoriti pogodno tlo da biste realizovali ideje koje sada mnogima izgledaju prilično suludo. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, niste načisto s tim šta dotična osoba hoće. Želite da se izjasni, što je gotovo nemoguće.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prolazite kroz specifičnu psihičku krizu. Prikrivate osećanja, sve držite u sebi, što može imati posledice po zdravlje. Nestrpljivost i brzopletost imaju svoju cenu. Želju za dominacijom treba suzbiti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Bavite se isključivo tuđim problemima, dok svoje potrebe zanemarujete. To ćete činiti sve dok ne shvatite da ste iscrpljeni i dok vam ne pukne film. Razna prepucavanja sa partnerom i prijateljima usmerena su ka tome da ih postavite na pravo mesto.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nervozni ste i napeti, mada bez konkretnih razloga. Imate osećaj da hoćete da puknete. Pošto reagujete više srcem nego glavom, možete doneti nepromošljene odluke. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer zbog premorenosti nekoga nekontrolisano možete povrediti. Kad se osvestite i vidite šta ste učinili, biće vam žao.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mislite da ste najpametniji. Pošto danas više volite da dajete savete nego da radite, možete imati problema. Savladajte želju za dominacijom i pokušajte da na svoj problem gledate racionalno. Nećete ga još izvesno vreme rešiti. Zato se strpite i saživite sa njim.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zabrinuti ste zbog porodičnih odnosa i zdravlja. Pošto nije vreme za rešavanje ovih problema, pokušajte da se strpite i sačekate povoljniji momenat. Tada ćete kao od šale rešiti sve i videti da ste se uzalud sekirali. Pod uslovom da vas prijatelji smiruju, provedite vreme sa njima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponovo ste u vama poznatom raspoloženju: jedna noga je na kočnici, druga na gasu. Osećate se nezadovoljno i isfrustrirano. Kad biste bar mogli da poštedite okolinu, ali to je jače od vas. Morate prikupiti snagu i smiriti se, jer vas očekuju značajne pozitivne promene.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nalazite se u povoljnom periodu koji prati dobro raspoloženje i tolerancija. Sve to treba iskoristiti za usklađivanje zapuštenih emotivnih veza. Niste centar sveta, što znači da treba posvetiti više pažnje partneru.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Maksimalno ste koncentrisani na ono što vas trenutno okupira. Čim prestanete to da radite i nastupi prazan hod, postajete ćudljivi, skloni čestoj promeni raspoloženja. Sklonost ka svađi trenutno je izražena.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Rastrzani ste na više strana. Koliko ćete moći da izdržite tako, zavisi isključivo od vaše kondicije. Mlađim i zdravijim Vodolijama to polazi za rukom, dok se oni drugi mogu ozbiljnije zamoriti. Slaba tačka organizma je srce. Oprezno sa njim i sa nervima.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Na trenutak ćete uspeti da pobegnete od surove stvarnosti. Javlja vam se simpatija koja je trenutno aktuelna. Ne očekujte mnogo od susreta sa njom, kako se ne biste razočarali. Osoba ste koja unapred u svojoj glavi planira, pa postaje žrtva sopstvenih nerealnih želja.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR