Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 22. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 22. mart 2013. godine

SHARE

null

37. rođendan danas slavi glumica Reese Witherspoon.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Menjate predmet interesovanja, zaokupljeni ste novim zanimljivim sadržajima. Pokušavate da nešto od naučenog primenite u praksi, i to u cilju boljeg funkcionisanja. Pošto ne želite da oskudevate u elementarnim stvarima, svojski se potrudite da poboljšate životne uslove. Neumorni ste. Suočavate se sa izazovima koji nisu nimalo laki. Pošto ste, za divno čudo, temeljni i istrajni, stvari se odvijaju na zadovoljavajući način.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Potražite glavnog uzročnika za sve svoje postupke u podsvesti. Morate posvetiti više pažnje mentalnom zdravlju i početi da razmišljate o sebi. Poslovi zahtevaju puno rada, iznurivanja, što će se pokazati kao ispravno. Imate energije na pretek, ona se odlično obnavlja, pa je rad odličan lek protiv nervoze. Planirate nove društvene kontakte. Pokušavate da organizujete susret sa osobama koje dugo niste videli.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Za dobro raspoloženje razlog možete naći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu spoljašnjih aspekata sreće. Donosite bitne odluke. Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima. Zaljubljen čovek je srećan, a samim tim i zdrav.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Optimista ste u vezi sa nastupajućim događajima, jer su oni odlična kompenzacija za osećaj niže vrednosti. Na kraju ćete od svega imati koristi, jer vas situacija nagoni na to da se stalno dokazujete. Podložni ste uticajima sredine više nego što je to preporučljivo. Sa Blizancima odlično sarađujete, što nije baš česta pojava. Vaše misli su okupirane novim sadržajima, pa ste možda malo površni.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste zaljubljivanja i potrebe za umetničkim izražavanjem. Iskoristite podršku planeta, krenite u osvajanje. Ostvarujete cilj i doživljavate nezaboravne trenutke. Kad bolje razmislite, njih imate pregršt. Manje srećni Lavovi suočavaju se sa neverstvom i zdravstvenim problemima, tj. sa sa proširenim venama. Situacija zahteva prekvalifikaciju, odnosno stručno usavršavanje. Planirate nove porodične susrete. Ne mirujete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Naporan rad u kome dolazite do punog izražaja. Sve zamke uspešno rešavate. Bavite se istraživačkim radom i detaljima, koji zahtevaju temeljnost, za šta ste pravi majstor. Ćudljivost je reakcija na premor. Snalažljivo rešavate porodična pitanja, ne želeći nikog da povredite sopstvenim osećanjima. To je vaša mala intima. Mašate o jednom susretu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon je razum pobedio. Osećanja su ostala u drugom planu, jer ste shvatili da vam ona samo smetaju. Sve odluke donosite glavom. Pošto je potreba za redom izražena, trudićete se da oko sebe stvorite takvu atmosferu. Poslovi zahtevaju metodičnost i strpljenje. Vage koje su se obezbedile na emotivnom planu nemaju problema. One druge, sa manje sreće, nezadovoljstvo prebacuju na okolinu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Burne emocije usmeravate na prijatelje, i to zbog neslaganja. Ne umete smireno da reagujete, već im bacate istinu u lice i prosto ih šokirate. To vam se često događa, jer niste svesni kad je drugima neprijatno. Zaljubljivije ste prirode nego inače. Danas možete “izgubiti glavu” kad se najmanje nadate. Evidentne su pojačane emotivne reakcije. Nastojte da pažnju usmerite na pozitivne stvari, a ne na sukobe sa okolinom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Umetnički ste orijentisani, emotivno zadovoljni. Istrajni ste u rešavanju zamki, jasno ih sagledavate. Skromno priznajete rezultate, dajući do znanja da su vam drugi pomagali. Saosećajni ste, spremni da se žrtvujete. Druženje sa Blizancima i Devicama pravi je melem za dušu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Mislite da vas niko ne razume. To i ne bi bio toliki problem da se niste pomalo razočarali i u partnera. Pred vama je puno posla, a malo partnerove pomoći. Pripadnik ste praktičnog zemljanog znaka, pa vas lenjost nervira. Ukoliko ste se udružili sa pripadnikom vodenog znaka, bićete bolje sreće.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne želite da vas partner guši, pa ćete reagovati na najmanji njegov pokušaj. Okupirani ste novcem, tako da su današnje emocije usmerene više na novac nego na dotičnu osobu. Novac može da pobegne, a ona je tu. Bar kad bi vam dala malo mira? Divni trenuci sa Lavovima baziraju se samo na drugarstvu. Shvatate da ste od njih očekivali nemoguće.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Razmišljajte konstruktivno, a ne emotivno. Veza u kojoj se nalazite zasnovana je isključivo na fizičkoj privlačnosti, ili pak maštate o tome. Ne živite u prošlosti, okrenite se napred. Živeti u sadašnjosti je prava stvar. Porodični događaji utiču na naglu plimu optimizma i aspekata spoljašnje sreće.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR