Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 22. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 22. februar 2013. godine

SHARE

null

38. rođendan danas proslavlja glumica Drew Barrymore.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste donekle pogrešno procenili trenutnu situaciju, mogući su izvesni kiksevi. Čim stvari i najmanje krenu nizbrdo, počinjete da se nervirate, kao da niste navikli na ma kakva odstupanja od zacrtanih planova. Savetuje se konsultacija sa osobom koja može da vam pomogne. Kontaktirate sa inostranstvom ili planirate da odete na put. Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom. Strasna ljubavna avantura ili preporod duge veze.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Brinete se kad su partner i deca u pitanju. Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa okolinom. Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Bili ste neoprezni, ali i naivni. Utočište potražite u krugu porodice.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nailazite na uobičajenu prepreku kad je škola u pitanju, što vas čini pomalo nervoznim i razdražljivim. Iako nerviranjem samo odlažete rešenje problema, to je jače od vas. Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi ga čujete samo na jedno uho. Kao po običaju, terate po svome, a vreme će pokazati ko je zapravo bio u pravu. Novi događaji privlače vam pažnju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U svom ste elementu. Bavite se onim što volite, a imate vremena i za lenčarenje. Trenutno vas jedino neprijatno može iznenaditi totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali. Međutim, emotivna situacija zaista je sjajna, a biće još bolja. I zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu. Prepustite se uživanjima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U ovom periodu nedostaje vam pre svega vitalnost. Osetljiva konstitucija sprečava vas da krenete u konkretnu akciju, a svesni ste da je ona neminovna. Ukoliko je budete odlagali, situacija može postati teža nego što trenutno jeste. Poraz teško podnose svi, Lavovi najteže. Ko vam je kriv kad ste sujetni preko svake mere.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Danas bi trebalo da povedete malo više računa o zdravlju. Kada se ne osećate baš najbolje, nemate ni dovoljno energije, niti možete pred sebe da postavite jasne ciljeve. Ponekad imate osećaj da vas svi iskorišćavaju i da vas niko ne razume. Grešite! Okolina vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost. Zato budite za nijansu više širokogrudi, pa će sve biti u redu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imate utisak da ste zaslužili daleko više nego što dobijate. Problem je u tome što vam nedostaje objektivnost da biste uvideli sopstveni doprinos. Možda ste neke svoje kvalitete precenili, ili pak potcenili. Sistem vrednosti je u svakom slučaju donekle poremećen.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponovo na scenu stupa ljubavni problem. Pošto niste baš načisto kad su emocije u pitanju, bez razloga se uzbuđujete i pravite ispade. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Lako se nervirate i u stanju ste da planete zbog sitnice. Šta ćete kad vam je takva priroda. Partneru neprestano nalazite mane, iako bez njega ne možete. Sreća je u tome što je i on svestan toga, pa vam žučne ispade ne uzima za zlo. Najbolje bi bilo da se u trenucima napetosti okrenete radu, jer tada na sve ostalo zaboravljate. Ne dozvolite da lenjost pobedi. Obnovite sportsku opremu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Danas se relativno dobro osećate, mada ste, kao i uvek, prilično neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Drugarski odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Međuljudski odnosi, koji već duže vreme nisu idealni, danas mogu biti dovedeni do usijanja. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. Savetuje se smirenost, realno sagledavanje problema i savetovanje sa bližnjima oko njegovog rešenja. Ljubav vas nikada ne napušta.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imate osećaj da neko stalno rovari i podmeće vam zamke kad je škola u pitanju. Nikako da vas ostavi na miru. Iako idealno ispunjavate poverene vam zadatke, nekome to nije dovoljno. Stalno traži dlaku u jajetu, što vas dodatno iritira. Morate shvatiti da su ljudi sujetni i ne dozvoliti da provokacije sa strane utiču na vaše raspoloženje. Novac je na vidiku, a ljubav cveta kako samo poželeti možete.

OSTAVI KOMENTAR