Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 21. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 21. septembar 2012. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja američki pevač Jason Derülo.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Doživljavate fatalne trenutke sa fatalnom osobom. Ovaj dan će biti nezaboravan za većinu pripadnika znaka, naravno, u pozitivnom smislu. Malo je onih koji imaju problema zdravstvene prirode, ili su pak žrtve zlostavljanja. Maksimalno uživajte u društvu voljene osobe.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Malaksalost ukazuje na to da ste se preforsirali ili niste dobili ono što vam je potrebno. Ukoliko se okrenete asketskom ponašanju i mističnim temama, imate šansu da izbegnete bolest. U protivnom, komplikujete život. Razmislite o postupcima prema voljenoj osobi. Zbog čega ste ljubomorni?

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Opšta malaksalost zadesila vas je nespremnog. Sklonost ka infekcijama i virusima ukazuje na smanjen imunitet. Preduzmite nešto konkretnije povodom toga. Praktična strana ličnosti trenutno je ugrožena. Čuvajte novac, dokumenta i ne planirajte ništa unapred. Bavljenje umetnošću je spas.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nervoza nestaje. Sve izgleda jednostavnije, i sa uspehom nadoknađujete propušteno. Važno je da samo nešto poželite i u tom smeru funkcionišete. Ukoliko ste bili oprezni u kominikaciji sa Lavom, danas ga prihvatite kao neminovnost. Ništa vam ne može. Jači ste od njega.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ljubav je glavna pokretačka snaga dana. Funkcionišete pod njenim snažnim uticajem. Posedujete fizičku snagu i želju da sa voljenim bićem razmenjujete nežnosti. Samo usamljeni pripadnici znaka imaju problema. Savetuje im se da se bave sportom.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Čim se loše osećate, postajete hipohondrični. Razloga za takvo osećanje ima više. Premor je samo jedan od njih. Glavni problem je saznanje da ste ulagali u nešto što možda nije vredno truda. Ne očajavajte, već pokušajte da izvučete iz neugodnog iskustva pouku za budućnost.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Taman se opustite i počnete da uživate, kad nastupajući događaji ne daju mira. Neke stvari niste uiradili kako treba, i to vezane za zdravlje. Ishrana je u pitanju. Poželjno je da bude što kvalitetnija, ali i da slatkiše zamenite voćem. Budite spremni na to da nešto morate i da otrpite. Učite se toleranciji!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Imate obaveze koje prihvatate odgovorno. Dok ste koncentrisani na rešavanje školskih i drugih problema, ne osećate napetost. Čim nastupi prazan hod, inhibicija postaje sastavni deo vašeg životnog stava. Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Dok lebdite u oblacima i gubite vreme, drugi zauzimaju vaše pozicije. Dok se mudri namudrovaše, pametni se naživeše. Pravi je trenutak da se opametite, te počnete da razmišljate shodno okolnostima. Ukoliko se brčkate u moru, imate opravdanja za takav stav.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Osetljivi ste na sve i svakoga, pa se savetuje distanciranje od opterećujućih ljudi i događaja. Pokušajte da ugodite sebi, kad to već neće drugi. Nađite unutrašnji mir, jer vam drugi samo odmažu. Okrenite se porodici i sportu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prihvatate tuđe sugestije i ublažavate problem. Prija vam druženje sa istomišljenicima, tako da uspostavljate društvene i druge kontakte. Želja za ljubavlju je jaka, pa ćete partnera privoleti na sastanak. U vašem životu su sve same krajnosti. Sredine nema. Možda vam to odgovara?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pokušavate da spojite korisno sa lepim. Radite s ljubavlju, uživate, a istovremeno zarađujete novac. Ukoliko ga ne dobijete ovih dana, uskoro će sigurno stići u većim količinama. One maštovitije Ribe imaće sreće da bez truda ostvare prihod. Možda će im doći u goste rođaci iz daleka?

OSTAVI KOMENTAR