Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 21. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 21. oktobar 2011. godine

SHARE

31. rođendan danas slavi TV zvezda Kim Kardashian.

21.03 – 20.04. OVAN

Iznenada upoznajete osobu svog života i krećete u osvajački pohod. Pošto će to biti u vašem stilu, kratko ali slatko, nećete bar izgubiti živce. Dotična persona neće imati vremena da se upozna sa vašim slabostima i okrene vam leđa. Umetnički talenti su izraženi. Pod snažnim ste uticajima prijatelja.

21.04 – 20.05. BIK

Romantične osobine vašeg znaka podignute su na kvadrat. Da li ste već zaboravili šarmantnu Vodolijicu koja vam je doskora značila sve? Nadajmo se da niste, pa skupite hrabrost i krenite da je šarmirate. Vi bar imate toliko duha i energije da će sve biti kao da se nikada niste ni rastajali. Hormoni čine svoje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko niste iskoristili jučerašnje povoljne uticaje, sada možete samo da se kajete. Pošto od osećanja krivice nema koristi, poželjno je da nastavite po starom. Sačekajte povoljan momenat i zapamtite gde ste stali. Biće još dana za megdana. Ne sekirajte se!

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi se nalaze u situaciji kada se mogu osloniti samo na vlastite snage. Pošto je to postalo normalna pojava, neka se zapitaju koliko sami svojim ponašanjem prizivaju određene događaje. Zbog čega po svaku cenu izigravate samostalnu i sposobnu osobu? Zbog čega prikrivate nemoć?

21.07 – 21.08. LAV

Okolnosti vam idu naruku, bar što se uspostavljanja ličnog položaja tiče. U fazi ste napretka i realizacije novih ideja. Pošto vas u svemu podržava Škorpija, razmišljajte o tome kako da joj se revanširate, u zavisnosti od odnosa u kojima ste.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nadajte se uspešnoj saradnji sa Strelcima.  Juče ste se maksimalno trudili, ali propušteno danas ne možete nadoknaditi. Radi se o stvarima koje iziskuju određen vremenski rok, pa strpljivo čekajte. Za koji dan ćete važan projekat privesti kraju.

23.09 – 22.10. VAGA

Umetničke sklonosti su snažne, pa osećate potrebu da ih zadovoljite, tako što uživate u estetici i raznim vidovima umetnosti. Mogući su prijatni trenuci u krugu dragih osoba. Partner čini sve da mu oprostite, jer ne može da odoli vašim čarima. Ne budite nakraj srca. Zbog čega ste toliko zlopamtilo?

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Vodite krvavu borbu, kako biste se domogli određenog položaja ili rešili važno statusno pitanje. Iskoristili ste sve adute, i fizičke i mentalne, pa trenutni predah iskoristite za razmišljanja o tome šta još valja činiti. Pošto je uspeh evidentan, a toga niste svesni, strpite se i mirno sačekajte svojih pet minuta.

23.11 – 20.12. STRELAC

Juče započet posao trenutno se na izvesno vreme prekida. Neka vas to ne zabrinjava, jer vreme radi za vas. Tešite se, biće sve u najboljem redu, ali tek za nekoliko dana. Do tada vam ostaje da strahujete i strepite, mada bez razloga. Blizanci i Device su vam naklonjeni, pa lepo radite i družite se.

21.12 – 19.01. JARAC

Neke stvari se ne odvijaju po planu, ali šta da se radi? Prihvatite poziv za putovanje, a o novcu ne razmišljajte. Uskoro će stići i novac, i to veća suma od planirane.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Bez ljubavi – sve je pusto. Prija vam to osećanje, mada je suviše osoba upleteno u igru. Voleli biste više, tj. da se radi samo o jednom predmetu obožavanja, ali vrednom. Šta da se radi kad ste rasplinuti na više mesta. U fazi ste kada je kvantitet u prednosti, ali se nadate pobedi kvaliteta.

19.02 – 20.03. RIBE

Razočarani ste, ali to je normalna pojava. Teško je Ribama ugoditi, jer one ni same ne znaju šta hoće. Ukoliko ste shvatili da su okolnosti idealne i da u budućnosti samo mogu biti gore, u redu je. U protivnom, zanosite se maštajući o nečemu što nema puno veze sa stvarnošću.

OSTAVI KOMENTAR