Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 21. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za petak, 21. jun 2013. godine

SHARE

The 66th Annual Cannes Film Festival - Opening Ceremony And "The Great Gatsby" Premiere

Svoj 27. rođendan danas slavi sjajna američka pevačica, Lana Del Rey.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iako strpljenje nije jača strana vašeg karaktera, sada stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac. Mogući su psihosomatski problemi vezani za enormno konzumiranje hrane, ali i dodatna uzbuđenja unutar porodice. Preterujete sa emotivnim izlivima, ali šta da se radi. Ovan ste, zar ne?

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Potreba za druženjem postoji, ali ukoliko ne napravite selekciju, javiće se nervoza i osećanje da ste na izvestan način zloupotrebljeni. Morate staviti na vagu šta zapravo hoćete, preispitati prijatelje, jer mnogi kojima poklanjate pažnju to definitivno ne zaslužuju. Krivica leži u lošoj proceni, i to sa vaše strane.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Imaginativna snaga je jaka, pa se savetuje bavljenje raznim vrstama umetnosti. Na taj način ćete preduprediti greške na materijalnom nivou. Otvorite četvore oči.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okolina misli da, pošto ćutite i trpite, nemate problema. Niko ne shvata vaše dostojanstveno držanje u kriznim situacijama. Trenutno je suviše osvetljeno finansijsko stanje. Ono nikada nije bilo takvo: gde god se okrenete, svi traže novac.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Brzo uviđate grešku i pokušavate da se spasete. Pošto su evidentne neplanirane nezgode koje zahtevaju brzo prilagođavanje, shodno tome se i ponašate. Sa partnerom je poželjno umeti ćutati. Prazne reči samo kvare odnos.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

U fazi ste izuzetno uspešne aktivnosti; to posebno važi za one pripadnike znaka koji se bave pisanjem i kreativnim radom. U ljubavi zastranjujete, jer živite u svetu mašte i ideala. Kad uvidite da je osoba pored vas od krvi i mesa, sa više mana nego što ste pretpostavili, bićete pomalo razočarani. Što pre – to bolje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Kao po običaju, idealistički ste raspoloženi i u težnji za perfekcijom upadate u razne greške. Nervni sistem trpi. To je jače od vas, ali ima leka, te ga potražite. Zdravstveni problemi su delimično rezultat neadekvatnog ponašanja u porodici i pogrešne komunikacije. Preispitajte svoje postupke.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Osećate snažnu potrebu za senzacijom i shodno tome činite sve kako biste okolinu šokirali. Kad postignete cilj i sa svima se posvađate, pokušaćete da na gradite nove odnose. To teško podnose navodne žrtve. Možete biti eliminisani iz njihovog okruženja.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Kod vas su prisutni ljubav prema istini, otvorenost i poštenje, pa se čudite kad nešto krene naopako. Bićete u situaciji da jasno razgraničite dobro od zla, tako da vam je savest mirna. Blaga nervoza je posledica vašeg koleričnog temperamenta. I pored svega, uspeh!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Problemi se javljaju u vidu povreda, operacija, susreta sa uniformisanim licima. Ukoliko se danas ništa ne desi, budite mirni, jer će planetarni aspekti prestati da deluju. Doza opreza ne može da škodi.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Funkcionišete u stanju jake emotivne napetosti. Razdražljivi ste usled bolesti ili nepovoljnih događaja. Pošto se radi o normalnim pojavama, shvatite ih kao sastavni deo života i ne pravite dodatnu dramu. Zbog nečega ćete morati da smanjite potrošačke apetite i počnete sa štednjom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sa maštom nemate problema. Ona je bujna, ali nikako da krenete u akciju i nešto od onoga što vam se mota po glavi realizujete. Mali broj pripadnika znaka uspeće štošta da realizuje. Ostali moraju još dugo da preispituju sopstveno ponašanje i potraže odgovor.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR