Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 20. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 20. januar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan pre 25 godina rođen je tragično nastradali italijanski motociklista Marco Simoncelli.

21.03 – 20.04. OVAN

Ključna reč dana je ljubav. Sami najbolje znate šta je u pitanju: raščistili ste nagomilane probleme, pa ste na sedmom nebu. Sreća obično ide u kompletu, čime se može objasniti današnje stanje. Mogući su stomačni problemi na koje ranije niste obraćali pažnju.

21.04 – 20.05. BIK

Želite da od svega odustanete. Nezadovoljni ste, nepostojani, jednom rečju, usijana glava. Urazumite se i shvatite da je situacija komplikovana, ali i da ste nadomak uspeha. Ne iskaljujte na partnera sav bes i sve neostvarene ambicije. On nimalo nije kriv, pa ne treba da trpi vaše ludorije. A šta ako mu pukne film?

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je mašta izražena, ne stojite čvrsto na zemlji. Uspehu se nadajte u sferi umetnosti i svim stvarima koje iziskuju kreativnost. Što se materijalne situacije i praktične strane života tiče, ona je donekle ugrožena, i to pre svega zbog vaše nerealne procene mogućnosti. Nervoza!

21.06 – 20.07. RAK

Okrenuti ste poslu i zdravlju, pa rešavate probleme na tim planovima života. Istrajavate kad imate cilj, tako da se sve odvija polako ali sigurno. Nove  ideje zahtevaju strpljenje, a imate ga na pretek. Navikli ste da kroz život idete dva koraka napred, jedan nazad, pa vas ništa ne može iznenaditi.

21.07 – 21.08. LAV

Umesto što se nervirate, okrenite se kreativnom radu, jer talenta imate više nego što je potrebno.

22.08 – 22.09. DEVICA

Nezadovoljni razvojem događaja, bežite u svet mašte i ideala. Okrenuti ste udaljenim zemljama, pa kontaktirate telefonom ako imate nekog u inostranstvu, ili prosto želite da otputujete. Mnogim Devicama otvaraju se povoljne prilike, čak je i novac tu. Putovanja će biti, samo ne odmah.

23.09 – 22.10. VAGA

Ponestaje vam strpljenja da se borite. Niko nije u stanju da zadovolji sve vaše potrebe. Nije ni čudo kad ste neskromni; to se posebno odnosi na ženske pripadnike znaka. Shvatite da se mnogi nalaze u daleko težem položaju. Ukoliko ste nezadovoljni, nastojte da ne opterećujete okolinu i ne prenosite na nju svoje neraspoloženje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zastoji su izazvani višim okolnostima. Niste im se nadali, pa ste nezadovoljni. Ne umete da ćutite i trpite, već bučno ispoljavate svoje nezadovoljstvo. Čim stvari krenu nabolje, manji ste od makovog zrna. To se posebno odnosi na novac. Kad ga nema, histerišete, a kad dođe, ćutite, kupujete i zadužujete se.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nervirate se iz više razloga. Novac kasni, pa počinjete da strepite od konačnog ishoda. Bes iskaljujete i na okolinu. Glavu gore – za dan-dva biće i para. Nastojte da arogantnim ponašanjem prema bližnjima ne poremetite zasad harmonične porodične odnose.

21.12 – 19.01. JARAC

Dok ste se Vi bavili sopstvenim mukama, partner je izmakao kontroli i pokušao da pronađe utehu. Stoga su moguća razočaranja na emotivnom planu, ali i upuštanje u novu strasnu vezu. Sve dobijate prema zaslugama. Nadajmo se samo da ipak nećete izvući deblji kraj.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolijama iznenadna bolest može poremetiti planove, pa se treba čuvati. Treba se čuvati i nasilja, rasprava… Uzrok vaše sputanosti isključivo je subjektivan. Neki se sukobljavaju sa autoritetima a  neki sa partnerom.

19.02 – 20.03. RIBE

Funkcionišete pod dejstvom snažno izražene intuicije. Unutrašnji glas vas do sada nije izneverio, pa se nadajmo da ni ubuduće neće. Sve što je vezano za fikciju, duhovnu spoznaju i kontakte sa ljudima zasad je krunisano uspehom. Ono čega se treba čuvati jesu finansijske transakcije i džeparoši. Tu vam intuicija ne može mnogo pomoći.

OSTAVI KOMENTAR