Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 2. septembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 2. septembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 45. rođendan proslavlja meksička glumica Salma Hayek.

21.03 – 20.04. OVAN

Precenjujete sopstvene mogućnosti, što se kasnije može odraziti na vaš nervni sistem. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijima. Obavezno šetajte pored vode. Ona će pojačati vaše ingeniozne ideje, pa ćete biti na pragu stvaranja životnog dela. Jedan saradnik pokušava da vas sputa, pa pripazite.

21.04 – 20.05. BIK

Sa strpljivošću, štednjom i svim stvarima koje vam teško padaju moraćete da se suočite. Nikako ne smete da odustanete. Ne očajavajte, već iskoristite sve tajne adute. Nije poželjno tražiti od drugih ono što sami niste spremni da uradite.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Tema dana je bračno-partnerski odnos. Na tom planu ste osetljiviji i zahtevniji nego inače. Smatrate da partner puno traži, a malo uzvraća. Pošto je problem subjektivan, pokušajte da se na izvesno vreme distancirate. Kad se uželite porodice, lakše ćete podneti obaveze koje ona iziskuje.

21.06 – 20.07. RAK

Okrenutost zdravlju i poslu i dalje je aktuelna. Ne zanemarujete ni preuređenje stambenog prostora. Pošto su neprijatnosti za vama, odradite i ove obaveze. Narednih dana ćete biti u fazi pravljenja planova za naredni period. Krećete u nove osvajačke pohode.

21.07 – 21.08. LAV

Dan je kao stvoren za ljubav. Kad bolje razmislite, svaki dan je dobar za te stvari, ali niste uvek u elementu. Iskoristite povoljne planetarne aspekte i bavite se voljenom osobom. Oni stariji pripadnici znaka fokusiraće se na decu i unučiće. I sport je idealno rešenje za dobro raspoloženje

22.08 – 22.09. DEVICA

Pripremate se za duži odmor, ali porodične obaveze ne dozvoljavaju da slobodno vreme iskoristite na adekvatan način. Ne dozvolite da vas okolnosti izbace iz ravnoteže, već ih shvatite kao sastavni deo života. Nešto zarad mira i sreće morate da žrtvujete. Pa kad je tako, učinite to.

23.09 – 22.10. VAGA

Pričekajte još koji dan. Situacija će se iskristalisati. Nije lako, ali se nazire izlaz iz problema u koje ste zapali. Narednih dana trebalo bi da vam bude bolje na svim poljima. Unesite više optimizma u svoj život i pokušajte da na izazove gledate opuštenije i kreativnije. Uspeh je na vidiku!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kriza je za vama. Osećate se kao novi. Funkcionišete shodno situaciji i iz nje izvlačite korist. Aktivni ste, pa iskoristite nagli priliv energije za što konstruktivnije stvari. Ipak, ne preterujte, jer možete dobiti upalu mišića. Sa Ovnovima uspostavljate fenomenalne odnose.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve se odvija po planu, ali nikako da to uvidite. Da li vas sprečava strah od neuspeha ili je nešto drugo u pitanju? Morate savladati razne strahove, posebno one koji su vezani za budućnost. Od prevelike okupiranosti i strepnje nikako ne možete da uživate u sadašnjem trenutku. U tome je problem.

21.12 – 19.01. JARAC

I dalje ste u fazi maštanja. Pišite pesme, pa ćete nekako isplivati iz zamki koje nose budući događaji, ili idite u prirodu. Uživajte u lepoti prirode i umetničkim delima, ako već ne možete u voljenom biću. Važno je ne očajavati, jer ukućani čine sve da vam upropaste dan. Prijatelji još više!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Loše se osećate, jer ste pomalo neurotični, skloni preterivanjima. Morate uvek imati na umu kolike su vaše mogućnosti i u skladu sa njima se ponašati. U protivnom, malaksalost i mrzovolja mogu i te kako da vam pokvare raspoloženje. Bavite se duhovnim temama i naći ćete unutrašnji mir.

19.02 – 20.03. RIBE

Samoća je prava stvar. Prijaće vam izuzetno, jer na miru možete da razmišljate o novim idejama i planovima. Ukoliko sebi ne možete priuštiti taj luksuz, pokušajte bar da živite u mislima. Zbog nečega ste nezadovoljni. Lako je priznati tuđ deo krivice, a svoj – malo teže.

OSTAVI KOMENTAR