Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 2. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 2. novembar 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas slavi Kendall Schmidt, pevač grupe Big Time Rush.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bez obzira na mnoštvo negativnih astroloških uticaja, fantastično se osećate. Ne sekirate se zato što sve kasni i što se izvesne stvari dešavaju suprotno od onoga što ste isplanirali. Vidite koliko je važan subjektivni stav koji utiče na raspoloženje. Okrenuti ste uživanjima, ljubavi, umetnosti i mnoštvu lepih sadržaja.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Na raspoloženje utiču konkretni događaji. U fazi ste sticanja neobičnih iskustava na planu ljubavi. Može vam se desiti da vas neko prevede žedne preko vode. Pravite se da to ne vidite, jer želite da što duže održite privid lažne sreće, u kojoj zaista svojski uživate. Iznenadni preokreti sudbine.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nije vam lako. Gomila problema nadvila se poput oblaka nad vaš život, ali se ti problemi pre svega tiču drugih. Porodica i prijatelji čine sve da vam pokvare raspoloženje, jer oni u vašem životu imaju upravo tu ulogu. Ne dajte se! Okrenite se poslu, pošto samo ozbiljan rad dovodi do vidljivih rezultata.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno je naglašena vaša potreba za udobnošću i uživanjem u sitnicama. To nastojite da sprovedete u delo. Ukoliko neko pokuša da vas spreči, mogući su napadi nervoze i sukobi. Jasno dajete do znanja šta hoćete. Okruženje stavljate na pravo mesto, sve zarad ugodnosti.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Teškoće pri uspostavljanju kontakta sa okolinom posledica su preosetljivosti. Morate se izboriti sa tom manom ukoliko želite da normalno funkcionišete. Sami ne možete, a u društvu se loše osećate. Imate problema kada pokušate da objasnite šta vas muči, dok je osećaj da vas niko ne razume konstantan.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Odličan dan za sklapanje sporazuma i poslovne reforme. Sve će biti uspešnije nego što ste zamišljali. Ukoliko ste okrenuti ljubavi i uživanju u lepim stvarima, na sve zaboravite, bar danas. Samo tako ćete postići ravnotežu tela i duha.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Romantika stupa na scenu. Ukoliko ne uspete da je praktično ostvarite, postoje i razni drugi načini da funkcionišete u tom smeru. Gledajte ljubavne filmove i slušajte muziku. Popraviće vam raspoloženje i učiniti uspešnom zamenu teza. Uvek treba tražiti kompenzaciju za ono što ne možemo da dobijemo.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako nemate konkretnih razloga, osećate se teško i ne vidite izlaz iz trenutne situacije. Rešenje ipak postoji. Naoružajte se strpljenjem i pripremite se za težak rad. Emotivnu stranu zanemarite ukoliko želite da izbegnete još veće komplikacije.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Danas vam se mogu desiti neočekivani važni događaji koji obećavaju povoljan ishod. Dobijate satisfakciju, ali vas ona ne čini srećnim. Pošto ste neskromni, situacija ni iz daleka ne može da zadovolji vaše apetite. Pa, postanite skromniji i manje prohtevni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Već duže vreme ste pod dobrim astrološkim uplivima, mada toga niste ni svesni. Vaš problem. Većina pripadnika ovog praktičnog zemljanog znaka ne veruje u tajni jezik zvezda, ali ni u sebe. Morate postati sigurniji i uporniji jer to zahtevaju trenutne okolnosti. To je samo jedan od puteva do uspeha.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ne možete ni na šta da se požalite. Sve vam već duže vreme polazi za rukom. Ukoliko iskrsnu emotivni problemi, oni su normalna pojava s obzirom na vaše stavove vezane za slobodu kretanja. Izbegavate da ostvarite “bliski susret”, a sami ne možete. Samo bi Blizanac bio u stanju da ispoštuje vaše želje?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Puni ste energije kad su vaši interesi u pitanju. Nije vam ništa. Čim okolina od vas nešto zatraži, čim morate da se žrtvujete za druge, odjednom vam je loše. Zbog čega ste postali sebični kad to nije svojstveno pripadnicima ovog humanog znaka? Možda imate opravdanja, ali ipak ne preterujte.

OSTAVI KOMENTAR