Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 2. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 2. mart 2012. godine

SHARE

50. rođendan danas proslavlja voljeni roker iz Nju Džersija, Jon Bon Jovi.

21.03 – 20.04. OVAN

Ušli ste u period koji je odličan za sticanje, bilo da se radi o materijalnim ili duhovnim vrednostima. Neki će dati prednost ovim prvima, ali će biti u situaciji da na ekskluzivan način i troše. Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili štedite ili rasipate. Razmenjujete iskustva sa prijateljima.

21.04 – 20.05. BIK

Puni ste optimizma praćenog jakom voljom da završite ono što ste započeli. Morate korigovati pojačanu dozu egoizma, posebno u odnosu prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne vašoj kontroli, kao što i vi izmičete njegovoj. Donosite definitivnu odluku u vezi s njim.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Učenje je zasad jedini segmenti života koje držite pod kontrolom. Za početak nije loše, jer ćete uskoro uspostaviti sklad i sa partnerom. Pošto to zavisi samo od vas, čim se oslobodite obaveza, okrenućete se lepšoj strani života. Ispravno ubirate poene tamo gde treba.

21.06 – 20.07. RAK

Slobodno vreme provodite u dobrom raspoloženju, jer ste svesni sebe i svojih vrednosti. To vas drži, samo je pitanje dokle. Uspeh neće izostati. Većina pripadnika ovog znaka završava sa uspehom davno započete projekte. Nova ljubav je na pomolu.

21.07 – 21.08. LAV

I dalje nižete uspehe. Stalo vam je ne samo do toga da vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Ušli ste u povoljan period po pitanju javnog rada, tako da nikako nećete ostati neprimećeni. Opasnost vreba u vidu arogancije i prepotentnosti.

22.08 – 22.09. DEVICA

Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavajem stranih jezika. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate. Iako ste praktični, lako možete zapasti u situaciju koja će blokirati ovu vašu osobinu. Budite dodatno oprezni.

23.09 – 22.10. VAGA

Problem je u tome što ne znate šta hoćete kad je ljubav u pitanju. Okrenite se umetnosti i svetu mašte. Možda tamo i nađete sebe. Stvarnost ne obećava mnogo, ali je realna. Ukoliko odložite emocije i okrenete se poslu i razumu, imaćete uspešan dan. Biće vremena i za ljubav!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge usamljene Škorpije napokon će shvatiti prednost života u ljubavi. Sve što se tiče škole veoma je povoljno po vas.

23.11 – 20.12. STRELAC

Na izvestan način ćete se emotivno srediti. Svojim nezadovoljstvom ste uticali na porodične odnose. Partner već duže vreme trpi primedbe sa vaše strane, a i ostali ukućani nisu pošteđeni. Pitanje je dokle.

21.12 – 19.01. JARAC

Moć vaše koncentracije je pojačana, pa je iskoristite na pravi način. Radite poslove za koje ste do juče mislili da su nemogući. Uspeh će doći, a samim tim i zadovoljstvo. Nema ničeg lepšeg od toga kad ste zadovoljni samim sobom. Partner je počeo da vam zadaje muke. Ne obraćajte pažnju na njega.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Rešavate porodične i imovinsko-pravne probleme. Potreba za sigurnošću materijalne prirode trenutno je naglašena. Nesigurnost i neraspoloženje vešto prikrivate. Ne želite da iko o vama stvori utisak kao o slaboj i neuspešnoj osobi, ali u tome preterujete. Shvatite ovaj savet dobronamerno i kao upozorenje. Menjajte se!

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od stresa koji potiskujete. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete dovodi vas u očaj. Pokušaćete da u društvu istomišljenika zaboravite na probleme. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se bolje osećate.

OSTAVI KOMENTAR