Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 2. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za petak, 2. decembar 2011. godine

SHARE

30. rođendan danas proslavlja pop princeza, Britney Spears.

21.03 – 20.04. OVAN

Na momente ste potišteni, povlačite se u sebe i maštate. Sve misli su okrenute romantičnim temama. Niste sigurni da je ono što trenutno imate ono pravo i da ispunjava vaša očekivanja. Ukoliko ste u kombinaciji sa vatrenim Strelcem, nema dileme – on je idealna osoba. Ljubav vas oboje greje oko srca.

21.04 – 20.05. BIK

Poželjno je da budete umereni i odmereni kako biste sačuvali ono što može biti na udaru, a to je zdravlje. Pošto po svaku cenu želite da rešite problem, iako ne ide, nervirate se, pa se samim tim možete i razboleti. Između vas i partnera postoje snažni fluidi. Da li je to dovoljno za opstanak veze? U dilemi ste.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Lako uspostavljate kontakte, uživate u društvenoj angažovanosti i zadovoljstvima, podjednako kao i u odnosima sa partnerom. Delite naklonost na sve strane, tako da postoji opasnost od rasipanja sopstvenih osećanja. Ona mogu biti pogrešno protumačena i dovesti do problema.

21.06 – 20.07. RAK

Na momente želite da idete putem kojim vas srce vodi, ali pošto je osećaj za moral naglašen, potiskujete želje. To dovodi do frustracija koje direktno utiču na vaše funkcionisanje u svakodnevnom životu. Neodlučni ste u vezi sa ljubavnim problemom, pa sebi po ko zna koji put postavljate pitanje: vredi li pokušati?

21.07 – 21.08. LAV

Uživate u društvenim aktivnostima, zabavama, zadovoljstvima i igrama. Pošto prema partneru osećate snažnu fizičku privlačnost, u njemu budite uspavane strasti. Niste sigurni u sopstvene vrednosti, te kompenzaciju nalazite u kupovini odeće i obraćanju pažnje na spoljašnji izgled. Čista zamena teza.

22.08 – 22.09. DEVICA

Potreban vam je oslonac. Od partnera očekujete nežnosti, ali i da vam bude na usluzi. Problem se javlja ukoliko on nije sposoban da udovolji vašim zahtevima. Razočaranje može dovesti u pitanje opstanak veze. Nadajmo se da ćete svoje stroge kriterijume svesti na razumnu meru.

23.09 – 22.10. VAGA

Možete imati sreće ne samo u komunikaciji već i u prilagođavanju novoj životnoj situaciji. Pošto ste napokon materijalno zbrinuti, opuštate se. To je, međutim, kratkog veka, jer su vaši potrošački apetiti nezajažljivi. Sa partnerom je moguć uobičajen sukob mišljenja. Ništa neobično.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljavate prohteve, bilo da se radi o umetničkim interesovanjima, želji za luksuzom ili kupovini stvari o kojoj već duže vreme maštate. Partner vas podržava ne samo u materijalnim vrednostima: on nudi i uzbudljive ljubavne dogodovštine. Na vama je da li ćete ih prihvatiti.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko imate pojačanu želju za vođenjem ljubavi, romantične snove i kreativne moći, nije ni čudo. Planete su vam naklonjene, pa vam se nudi sijaset događaja na ljubavnom planu. Ostvarićete sve ono što ste zamislili. Problem za većinu pripadnika znaka jeste u tome što ni sami nisu načisto s tim šta hoće. Neka malo razmisle.

21.12 – 19.01. JARAC

Svi postupci zavise od drugih ljudi, prvenstveno od odnosa sa suprotnim polom. Ako budete zadovoljni u vezi s tim, neće vam smetati što stvari ne funkcionišu kako treba. U protivnom, nezadovoljstvo i želja za distanciranjem postaje normalan sled okolnosti. Naravoučenije: sreću potražite u sebi.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Okolinu šokirate luckastim idejama. Ona očigledno nije spremna da ih prihvati, kao što nije spremna da prihvati ni nove stvari. Konzervativizam sa te strane olupaće joj se o glavu. Vi se ponašajte onako kako mislite da je ispravno. Ne obraćajte pažnju na osobe koje je pregazilo vreme.

19.02 – 20.03. RIBE

Samokontrola je mač sa dve oštrice. Nepoverljivost prema okolini, ljubomora i vezivanje za starijeg ili na bilo koji način neadekvatnog partnera – govori o dubljim problemima na nivou ličnosti. Neke Ribe su ih na svu sreću prevazišle, ali je daleko veći broj onih koje moraju da ih reše.

OSTAVI KOMENTAR