Start Horoskop Tvoje zvezde za petak, 19. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za petak, 19. oktobar 2012. godine

SHARE

50. rođendan danas proslavlja legendarni američki bokser Evander Holyfield.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sve se dešava iznenada, neplanirano. Poznanstva, savezi, razmena iskustava. Još kad biste umeli da se ne nervirate. Tenzija je postala sastavni deo komunikacije sa okolinom. Stoga su moguće prepirke praćene nasiljem. Poželjno je kontrolisati se. Od Vodolija – što dalje, bar danas.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Okrenuti ste zadovoljstvima. Pošto od partnera imate materijalnu korist, pokušavate da dobijete više od toga. On neće moći da odoli vašim čarima, pa se nadajte “bliskom susretu”. Izbegavajte preterane emotivne reakcije. U odnosima sa suprotnim polom uključite nešto što se zove razum. Biće bolje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nikako da krenete s mesta. Zastoji su počeli da vam idu na živce. Ne dozvolite sebi nerviranja, jer ona utiču ne samo na lepotu već i na zdravlje. Pošto vas i jedan kolega dodatno izluđuje, morate se učiti strpljenju. Bar volite da učite!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Problemima prilazite sa distance. Ne želite da se u njih preterano unosite, jer ne nalazite interes za tako nešto. Pošto imate poslovnih uspeha, dobro se osećate i želite da uživate na sebi svojstven način. Zbog čega bi okolina trebalo da vam kvari raspoloženje. Kad ste vi u krizi, nikome ne dosađujete.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Moguća je paraliza nervnog sistema koja utiče na nerealno razmišljanje. Od okoline previše očekujete, a niste svesni laži kojima ste okruženi. Možda je to i bolje, jer se ne opterećujete tračevima; ali, imajte na umu da u komunikaciju treba uključiti neophodnu dozu opreza, da se ne biste razočarali.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Naporan dan – jedan korak napred, dva nazad. Sve sami problemi, ali vi ste toliko okupirani poslovima da nemate vremena da mislite na probleme. To je najbolja varijanta, jer će uskoro rezultati rada biti vidljivi, pa ćete moći da u njima uživate na više strana. Finansijska situacija vama je i te kako bitna.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Komunikativni ste, ali niste zadovoljni. Sve vam smeta, sitničarite. Iako imate podršku prijatelja, nalazite im manu. Pošto se radi o subjektivnim teškoćama, poželjno je okrenuti se pametnijim i korisnijim stvarima – učenju i stručnom usavršavanju. Samo oslanjajući se na sopstvene snage imate šanse da popravite budžet.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ko o čemu, vi o parama. Očekuje vas puno iznenađenja na materijalnom planu. Za neke Škorpije iznenađenja su prijatna, a za neke ne baš sjajna. Sve zavisi od toga koliko ste časno i odgovorno pristupali poslu. Oni pripadnici znaka koji se nalaze na ivici zakona, lako mogu pasti u neprijatnu zamku. Pravda uvek pobeđuje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto postoji opasnost od povreda i operacija, svesno povedite računa o tome. Izvesni pripadnici znaka planiraju putovanje, ali ukoliko ne mogu da ga odlože, poželjno je da čuvaju kofere, dokumenta i druge stvari, kako ne bi postali žrtve prevara. Partner dodatno pojačava nervozu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokušajte da se distancirate od svega što vas opterećuje, a da radite ono što vam pričinjava zadovoljstvo. Pošto se većina pripadnika znaka malo bavi sportom, neka sebi u slobodno vreme priušti sat-dva šetnje na svežem vazduhu. Rekreacija bi vam prijala, pa razmilite o ovoj ideji.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Osetljivi ste na planovima prijateljstva i ljubavi. Pošto od tih segmenata trenutno najviše očekujete, analizirate situaciju, tražeći dlaku u jajetu. Poželjno je počistiti najpre ispred svog praga. Morate shvatiti da ni vi niste idealni, pa ne očekujte to od drugih. Ne nervirajte se bez potrebe i ne budite ljubomorni.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Uživajte pod zaštitom planeta. Ukoliko se aktivno uključite u razne životne tokove, šanse da uspete biće velike. Vreme brzo prolazi, pa uskoro dolaze restrikcije. Stoga iskoristite povoljan momenat za poboljšanje materijalne situacije. Regulišite odnose sa partnerom.

OSTAVI KOMENTAR